(Poistunut julkaisusta)

Tuoteylläpidon koordinaattori
SUOMEN OSUUSKAUPPOJEN KESKUSKUNTA

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.8.2020

Primary location:

HELSINKI

Olemme Tavaratalo- ja erikoisliikekaupassa oivallisella kasvun ja kehittämisen polulla. Olemme Suomessa kärkitoimija ja panostamme monikanavaisesti toimintamme kehittämiseen. Miltä sinusta kuulostasi mahdollisuus päästä ohjaamaan Suomen johtavan tavaratalon muodin, kauneuden ja kodin tuotteiden tuotetietojen hallintaa kehittyen samalla masterdatan arvostetuksi ammattilaiseksi? Tällainen mahdollisuus on nyt sinulle tarjolla!

Tulet työskentelemään Tavaratalo- ja erikoisliikekaupan Saatavuuden ohjaus -yksikössä Tietosisältö-tiimissä ja vastaat tavaratalokaupan tuotetietoprosessin toteuttamisesta. Etsimme kolmea määräaikaista henkilöä tiimiimme, yksi 30.6.2021 saakka ja kaksi 31.8.2021 saakka. Työssäsi vastaat tuotetietojen perustamisesta, ylläpidosta ja erilaisista tuotetietojen muutostilanteista vähittäiskaupan tietojärjestelmissä. Työsi lopputuloksena on eheä tuotetietojen masterdata vähittäiskaupan tietojärjestelmissä; tavarantoimittajilta aina kuluttaja-asiakkaan kassakuittiin saakka, niin myymälöissämme kuin verkkokaupassammekin. Lisäksi tiimimme vastaa myös myymäläreklamaatioiden hoidosta.

Laadukkailla tuotetiedoilla mahdollistamme tehokkaan ja informatiivisen monikanavaisen tilaus-toimitusprosessin sekä asiakaskokemuksen. Toimit tavarantoimittajien, hankinnan, logistiikan, IT:n, verkkokaupan ja myymälöiden keskiössä – kokonaisuudessa, jossa on noin 60 Sokos- ja Emotion-myymälää, Sokos.fi verkkokauppamme ja vuositasolla yli 70 000 nimikettä. Lisämausteen masterdatan oikeellisuuteen tuovat tavaratalomaailman sesongit sekä kampanjat.  

Olemme S-ryhmässä uudistamassa Vähittäiskauppamme tietojärjestelmiä ja tulet ohjaamaan osaltasi tätä hanketta kohti maalia. Koska olemme keskellä muutosta, pääset nopeasti mukaan mittavaan perehdytysohjelmaamme ja käyttöönottamaan Vähittäiskaupan uusimpia teknisiä työkaluja.

Tavoitteenamme on jatkossakin liiketoimintamme kasvu ja panostamme vahvasti myös monikanavaisuuteen. Avaamme jatkuvasti uusia myymälöitä ja vahvistamme verkkopresenssiämme kasvattaaksemme markkinaosuuttamme. Masterdatan on osaltaan mahdollistettava liiketoiminnan kehitys sekä vastattava myös tulevaisuuden tavaratalokaupan tietotarpeisiin.

Vaikuttiko siltä, että tämä voisi olla sinua kiinnostava seuraava urahaaste?

Vielä muutama sana odotuksistamme sinua kohtaan

Tässä tehtävässä menestymisen kannalta on tärkeää, että sinulla on aiempaa työkokemusta tuoteperustietojen parissa toimimisesta ja ymmärrät vähittäiskaupan tuotetietoprosesseja sekä niiden merkityksen koko arvoketjulle. Olet mielellään vähittäis- tai tukkukaupan ammattilainen, jolla on taito pyörittää suuriakin tietomassoja eri tietojärjestelmissä.

Mielestämme on myös tärkeää, että

  • sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, mielellään korkeakoulututkinto
  • sinulla on taito omaksua nopeasti uusia asioita ja olet kiinnostunut ympäröivästä maailmasta ja sen tapahtumista
  • sinulla on systemaattinen ja tarkka ote työhösi ja pidät suurien tietomäärien käsittelystä liiketoiminnan tarpeisiin
  • teet asioita mieluusti yhdessä, kannustaen ja tukien
  • osaat johtaa omaa työtäsi ja olet oma-aloitteinen toimeen tarttuja
  • siedät ajoittaista työmäärästä sekä aikatauluista johtuvaa painetta

Miltä vaikutti, oletko etsimämme osaaja? Jos tunnistit edellä kuvatusta itsesi, olisi hienoa jutella kanssasi lisää tästä tehtävästä.

Näin haet työkaveriksemme

Voit hakea tähän tehtävään oheisen hakulomakkeen kautta ma 7.9.2020 mennessä. Käynnistämme haastattelut jo hakuaikana, joten ethän epäröi turhaan hakemuksesi jättämisen kanssa!

Jos sinua jäi vielä jokin seikka askarruttamaan, tuleva esimiehesi Kirsi Sivén juttelee mielellään kanssasi esimerkiksi tehtävääsi, tavoitteisiimme tai meillä työskentelyyn liittyen. Hänet tavoitat parhaiten ke 26.8. klo: 13-15 tai ti 1.9. klo: 12-14 puhelimitse 050-577 0825 tai sähköpostitse kirsi.siven@sok.fi.

Tervetuloa mukaan matkaamme!