Tuotevastaava
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2020

Etsitkö vakituista työsuhdetta monipuolisten työtehtävien parista? Pystytkö hallinnoimaan laajoja kokonaisuuksia ja olet aidosti motivoitunut kehittämään omaa- ja yrityksen työtä? Jatka lukemista, saatat olla etsimämme henkilö!

Haemme nyt asiakkaallemme TUOTEVASTAAVAA Someroon.

Asiakkaamme on maan yksi johtavista rakennuslevytuotteiden valmistajista tarjoten rakennusteollisuudelle kattavan valikoiman ohutlevykomponentteja kauppa- ja teollisuuskiinteistöjä varten. Etsimme nyt tuotevastaavaa monipuoliseen ja mielenkiintoiseen tehtävään, jossa pääset alusta saakka vastaamaan asiakkaamme koko listatuotannosta. Vastuullesi kuuluvat erilaiset rakennuksien pellitykseen käytettävien listojen valmistus rainaleikkuria ja kanttikonetta käyttäen, lista-linjan päivittäiset huoltotoimenpiteet sekä tuotteiden pakkaaminen ja kirjaaminen. Lisäksi työtehtäviisi kuuluvat ohutlevyvaraston ylläpidon tehtävät, kuten materiaalien sisäänkirjaus, inventointi, tilaustarpeen ilmoitukset ja varaston järjestely. Kyse on uuden tuotteen valmistamisesta sekä uuden koneen käyttöönotosta, joten työnkuvasi kehittyy käynnistymisvaiheen jälkeen. Työn ohessa saat osaamisesi- ja kiinnostuksesi mukaan koulutusta myös muihin työtehtäviin. Työtä tehdään arkipäivätyönä. 

Työssä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta mielellään särmääjän tehtävistä, hyvää fyysistä kuntoa sekä kyvykkyyttä suoriutua itsenäisestä ja vastuullisesta tehtävänkuvasta oma-aloitteisesti. Lisäksi edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa sekä taitoa käyttää englannin kielisiä ohjelmistoja. Haluamme sinun olevan motivoitunut kehittämään omaa- ja yrityksen työtä! 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn, kilpailukykyisen palkan sekä monipuolisen työn, jossa sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan yrityksen toimintaan ja kasvuun Pohjoismaiden alueella! Asiakkaamme on vahvasti kasvava yksityisomisteinen yritys, jossa sinulla on erinomaiset mahdollisuudet edetä urallasi. Työyhteisön matala hierarkia mahdollistaa nopeat päätökset sekä sujuvan kommunikoinnin työyhteisössä. Myöhemmin sinun on myös mahdollista siirtyä suoraan asiakkaamme kirjoille, jolloin saat muut kattavat työsuhde-edut käyttöösi. Tehtävässä noudatetaan pelti- ja teollisuuseristysalan työehtosopimusta. 

Olisiko tämä työ juuri sinulle? Loistavaa! Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta tai ole yhteydessä suoraan henkilöstökonsultti Emmi Sivéniin, emmi.siven@personalhuset.fi / 050 599 9210. 

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1401363
  • Tehtäväalue: Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kanta-Häme, Varsinais-Suomi, Somero