(Poistunut julkaisusta)

Tuotevastaava Veljekset Mattila Oy
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2018Työn kuvaus:
  Sauna palaa jo viidennessä polvessa! Veljekset Mattilan tarina sai alkunsa 1950-luvulla, jolloin toinen perustajaveljeksistä Leo Mattila lähti Kanadaan metsätöihin. Siellä jokainen sahanterän suhina ja kirveen kumahdus toi unelmaa omasta lihajalostamosta lähemmäksi. Lopulta kotimaan kamaralle palasi mies mukanaan rahasäkki, jonka sisällöllä hankittiin ensimmäiset porsaat.
Samalla ahkeruudella ja periksiantamattomuudella toimme perinteet tähän päivään ja näin syntyi Mattila Bros. jonka ajattomat ja rehdit lihajalosteet maistuvat ympäri Suomen.
 
Haemme nyt TUOTEVASTAAVAA vakituiseen työsuhteeseen
 
Tuotevastaavana vedät tuotekehitystiimiämme ja vastaat koko tuotekehitysprosessista ideasta aina tuotetietomerkintöihin. Tehtävässä teet tiivistä yhteistyötä myyntimme ja tuotantomme kanssa. Hakemamme henkilö on innovatiivinen ja aloitekykyinen ruoka-alan trendien haistelija. Työpisteesi sijaitsee Ylöjärvellä ja olet tarvittaessa valmis matkustamaan esim. tuotekoulutusten pitämisen merkeissä.
 
Odotamme sinulta elintarvikealan koulutusta ja kokemusta elintarvikealalta. Kokemuksen tuotekehityksen puolelta katsomme eduksesi. Haet jatkuvasti uusia, innovatiivisia ideoita ja liha on sinulle tuttu raaka-aine sekä ymmärrät sen mahdollisuudet. Tuotekehitys pitää sisällään myös lihattomat tuotteet. Tehtävässä tulet vastaamaan tuotetiedoista ja niiden oikeellisuudesta, tässä odotamme tarkkuutta ja huolellisuutta.
 
Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, lähde hakuun mukaan jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.adecco.fi 15.11. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Tuotevastaava


Sijainti:  YLÖJÄRVI


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Mira Perttula, 050 444 4418


Toimipaikka:  Tampere