(Poistunut julkaisusta)

Tuotevastaava - Henkilövakuutus
Folksam Vahinkovakuutus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

Folksam Vahinkovakuutus Oy hakee kehityshakuista, aktiivista ja asiantuntevaa henkilövakuutustuotteiden tuotevastaavaa vahvistamaan Product & Price yksikköä.

Tehtävään sisältyy mm.

  • toimintaympäristön seuranta
  • seurata lainsäädäntöä ja tarvittaessa muokata tuotteita ja ehtoja
  • vastuu tuotesuunnittelusta sekä –kehityksestä että osallistuminen tuotteiden lanseeraukseen
  • osallistuminen asiantuntijana yhtiön kehittämishankkeisiin
  • yhtiön ja yhteistyökumppaneiden kouluttaminen henkilötuotteiden osalta

Mitä toivomme
Toivomme sinulta kokemusta henkilövakuutuksista. Haluat olla osana kehittämässä tuotteita jotka tuovat lisäarvoa asiakkaalle.  Suunnitteilla olevan sosiaali- ja terveydenhoitouudistuksen tuntemus katsotaan eduksi.  Osaat ilmaista itseäsi sekä suomen, englannin että ruotsin kielellä. Olet ratkaisukeskeinen ja asenteeltasi asiakaslähtöinen.

Tarjoamme sinulle kiinnostavia ja monipuolisia työtehtäviä dynaamisessa yksikössä ja mahdollisuuksia oppia uutta ja kehittää osaamistasi. Tarjoamme sinulle myös hyvät työsuhde-edut ja perehdytämme sinut työhösi perusteellisesti.

Lisätietoja ja hakemus
Lisätietoja työstä antaa Camilla Vilén, camilla.vilen@folksam.fi, puh 0407369867. Oletko etsimämme henkilö? Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen mielellään jo tänään, mutta kuitenkin viimeistään 31.5.2018. Otamme kaikki hakemukset vastaan sähköisesti rekrytointijärjestelmämme kautta. Tämä mahdollistaa rekrytointiprosessin sujuvuuden ja hakemusten luottamuksellisen käsittelyn.