(Poistunut julkaisusta)

TUOTEVASTAAVA / AVAINASIAKASVASTAAVA
TELE-TUKKU OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018

Ovatko HDMI, HDCP, EDID, HDbaseT, DisplayPort, VGA, SDI, 4K ja 6G sinulle tuttuja ja tiesitkö jo sen että näitä voidaan myös siirtää IP-verkoissa? Entä mikä ero on HDCP 1.4 ja 2.2:lla? Tiedät myös mikä ero on huonolaatuisella ja hyvälaatuisella kaapelilla.

Nyt etsimme organisaatioomme
TUOTEVASTAAVAA / AVAINASIAKASVASTAAVAA

edellämainituille tuotteille ja päämiehille.

Perustiedot sinulla pitää olla selkärangassa ja näiden lisäksi sinut on maustettu ripauksella myyntihenkisyyttä. Antennitekniikan tuntemus lasketaan myös eduksi. Asiakkainasi ovat teollisuus, suunnittelijat, sähkötukkurit ja asennusliikkeet ympäri Suomen.

Tehtävänäsi on hakea aktiivisesti uusia asiakkaita sekä kehittää nykyisiä asiakassuhteita. Toimit järjestelmällisesti ja kykenet hahmottamaan asiakkaan liiketoiminnan sekä omaat valmiudet tarjota ratkaisuja asiakkaiden haasteisiin luomalla selkeitä liiketoimintahyötyjä. Asiakassuhteiden tuloksellinen kehittäminen ohjaa toimintaasi. Organisaatiossamme sinulta odotetaan itsenäistä otetta ja päätöksentekokykyä.

Edellytämme sinulta aiempaa kokemusta teknisestä myynnistä. Olet tuloshakuinen ja omaat energisen myyntiasenteen. Odotamme sinulta myyntiprosessin laajaa ymmärtämistä sekä hyviä neuvottelutaitoja. Sinun tulee olla valmis matkustamaan kotimaassa. Tehtävän hoitaminen edellyttää suomen- ja englanninkielen taitoa. Ruotsin kielen taito lasketaan eduksi. Sinulla on sähkötekninen tai kaupallinen koulutus.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointiprosessista vastaava Kari Lilja, Target Headhunting Oy, puhelin 0400 311 675 ja sähköposti kari.lilja@targetheadhunting.fi.

Jätä sähköinen hakemuksesi ja palkkatoiveesi täyttämällä sähköinen lomake ositteessa: www.targetheadhunting.fi > Työnhakijalle > Avoimet työpaikat.

Toimi ripeästi, tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!