(Poistunut julkaisusta)

Tuotevalmistaja, Lapinlahti
Valio Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2020

Valion Lapinlahden tehdas hakee toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen tuotevalmistajaa Juustonvalmistuksen valvomoon keskeytymättömään 3-vuorotyöhön. Työtehtäviin kuuluu Edam- ja Emmental-juustojen valmistukseen liittyvä juustonkeitto ja heralinjan ohjaus, laadun varmistus ja työtehtävään liittyvät pesut.

Hakijalta edellytetään
- Työhön soveltuvaa ammatillista tutkintoa tai saman arvoista osaamista
- Juuston valmistuksen osaamista tai kokemusta muusta elintarviketuotannosta
- Prosessiautomaation tuntemusta
- Hyvää hygieniaosaamista ja toimintaa työtehtävissään (hygieniapassi)
- Muutosvalmiutta nopeasti muuttuvissa tilanteissa
- Ennakoivaa ja itsenäistä otetta asioiden ratkomisessa
- Kykyä ja halua jatkuvasti kehittyä työyhteisössä
- Toimintaa tukevien tietojärjestelmien hallintaa (SAP, MMC, MS Office) hallintaa
- Suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
- Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksen tekoon tuotantoprosessin ja laatuvaateiden mukaisesti

Arvostamme joustavaa ja vastuullista asennetta työhön, aloitteellisuutta, yhteistyökykyä, kykyä oppia uusia asioita nopeasti ja halua kehittää toimintatapoja. Lisäksi edellytetään muutosvalmiutta ja kehittämisaktiivisuutta. Ennen työsuhteen alkua valitun henkilön on osoitettava terveydellinen soveltuvuutensa haettuun tehtävään. 

Palkkaus on MVL työehtosopimuksen mukainen. 

Tarjoamme sinulle työpaikan mukavassa ja kehittyvässä työyhteisössä, hyvät ja osaavat työkaverit, monipuoliset ja haastavat työtehtävät sekä suuren suomalaisen elintarvikeyrityksen edut.

Lisätietoja tehtävistä antaa tuotantovastaava Anni Pohjola puhelimitse 050 3988288 arkisin klo 13.00-14.00.

Hakuohjeet: Pyydämme lähettämään hakemukset hakulinkin kautta 7.6.2020 mennessä.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa porukassamme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa ja tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Viennissä olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yritys. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Tarjoamme ison talon eväät ja viisauden jokaiselle valiojengiläiselle, sillä meillä on tilaa kasvaa ja kehittyä osana arvostettujen ammattilaisten yhteisöä.

Valio Oy Lapinlahden tehdas valmistaa ja pakkaa juustoja sekä valmistaa erilaisia maito- ja herapohjaisia jauheita sekä kuluttajapakattuja lastenruokia 63 milj. kg vuodessa. Tehdas työllistää n. 255 henkilöä erilaisissa tuotannon ja kunnossapidon tehtävissä. Pääosa tuotannosta menee vientiin. Jauhetuotantomme on voimakkaassa kasvussa, toimitamme tuotteita laajasti erilaisiin elintarviketeollisuuden sovelluksiin maailman johtaville elintarvikeyrityksille.
Lapinlahden tehdas on savuton työpaikka.