(Poistunut julkaisusta)

Tuotevalmistaja, Helsinki
Valio Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2020

ETSIMME VALIOJENGIIMME ELINTARVIKEALAN AMMATTILAISTA

Valio on alallamme arvostettu ja innovatiivinen ruokatalo, jossa on lämmin ja kannustava yrityskulttuuri. Tuotteitamme myydään jo 60 maassa. Olemme toimiva työpaikka, jossa viihdytään hyvin. 

Pitäjänmäellä, vain muutaman kilometrin päässä Helsingin keskustasta on tehdas, joka valmistaa suomalaisten rakastamia, maukkaita mehuja ja marjakeittoja. Henkilöstömäärämme on noin 65.

Etsimme nyt elintarvikealan ammattilaista tuotevalmistajaksi tiimiimme, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on monipuolista ja kiinnostavaa elintarvikealan työtä, jossa työsi kädenjälki näkyy Valion laadukkaissa, vastuullisesti tuotetuissa tuotteissa. Meillä pääset tekemään ruoantuotannosta vastuullisempaa koko tuotantoketjussa - pellolta ruokapöytään.

Tehtävässäsi tulet:

- varmistamaan, että valmistusprosessimme sujuu hyvin yhdessä tiimin kanssa 

- huolehtimaan vastuualueesi tilanneraportoinnista

- tekemään laaduntarkkailusta raaka-aineiden, tuotteiden ja prosessien osalta sekä reagoimaan poikkeamiin

- huolehtimaan päivittäisistä prosessipesuista ja pintapesuista puhdistusohjelmien mukaisesti

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy:

- meijerialan koulutusta tai muuta tehtävään soveltuvaa koulutusta

- valmiutta vuorotyöhön

- työkokemusta elintarvikealalta

- oma-aloitteisuutta sekä vastuullista otetta työtehtäviin

- tietoteknistä osaamista (SAP, MMC, Excel, Word) 

Tehtävässä noudatettava työehtosopimus ja palkkaus on MVL/Meipake mukainen. Työ on hetkittäin fyysisesti kuormittavaa vuorotyötä.

Olemme arvostettu työnantaja, jonka palveluksessa voit tehdä mielenkiintoista sekä merkityksellistä työtä. Meille on tärkeää, että Valiolla työskentely on turvallista, ja että työvälineemme ovat moderneja ja toimivia. Kun aloitat meillä, saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi, jossa sinua tukevat esimies ja kollegasi. Katsomme tulevaisuuteen kaikissa toiminnoissamme. Meillä voit kehittää omaa osaamistasi koko #valiojengin tukemana.

Lisätietoja: soittele tuotantopäälliköllemme Janne Nikulalle ja kysy lisää tehtävästä ja valiojengistämme! /p. 040 830 6684/ arkisin klo 14:30 -15:00.

Hakuohjeet: Odotamme sinua jo innolla mukaan porukkaamme. Haethan pian, viimeistään 27.11.2020 mennessä hakulinkin kautta.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.

Lue lisää meistä: www.valio.fi ja #valiojengi

Hakusanat: työpaikat tuotanto, työpaikat elintarvikeala, työpaikat meijeristi, työpaikat teollisuus, työpaikat Helsinki