(Poistunut julkaisusta)

Tuoteturvallisuusasiantuntija
Stora Enso Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2018

Imatran tehtaisiin kuuluu kaksi tehdasyksikköä, Kaukopää ja Tainionkoski. Imatran tehtailla valmistetaan nestepakkaus-, elintarvike- ja graafisia kartonkeja sekä joustopakkauspapereita yhteensä noin miljoona tonnia vuodessa. Tuotannosta menee yli 90 % vientiin, tärkeimpänä markkina-alueena Eurooppa. Henkilöstöä Imatran tehtailla on Stora Enson palveluksessa noin 1050.

Stora Enso hakee tuoteturvallisuusasiantuntijaa Imatran tehtaille.

Tehtäväkuvaus

Haemme asiantuntevaa tiimipelaajaa tukemaan Imatran tehtaiden tuotantolinjojen organisaatioita tuoteturvallisuudessa.

Tässä tehtävässä vastaat Imatran tehtaiden lopputuotteiden vaatimustenmukaisuusarviointi-prosessista. Tehtävänäsi on ylläpitää vaatimustenmukaisuusarviointeihin liittyvä dokumentointi ajan tasalla huomioiden erilaiset ulkoiset vaateet.

Varmistat uusien käyttöönotettavien raaka-aineiden soveltuvuuden elintarvikekartongin valmistukseen. Lisäksi annat tarvittavat lausunnot tuoteturvallisuuteen liittyvissä asiakaskyselyissä. Toimit myös tuoteturvallisuusasiantuntijajäsenenä erilaisissa yhteistyöfoorumeissa ja hoidat sekä sisäisiä että ulkoisia auditointeja.

Tehtävävaatimukset

Toivomme, että pystyt tiimityöhön niin Imatran tehtailla paikallisesti kuin Stora Enson eri divisioonien välisessä kansainvälisessä yhteistyössä. Kykenet työskentelemään itsenäisesti ja oma-aloitteisesti sekä osaat priorisoida työtäsi. Omaat motivoituneen työskentelyasenteen.

Odotamme sinulta aktiivisesti ratkaisuja hakevaa otetta, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä hyvää ilmaisutaitoa englannin kielellä. Sinulla on tehtävään sopiva korkeakoulutasoinen koulutus tai vastaava kokemus.

Lisäksi sinulla on ymmärrys elintarvikearvoketjusta ja kykenet toimimaan kansainvälisessä tiimissä. Työ vaatii matkustamista.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ja CV:si sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta 26.8.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

HR Director

Aimo Kettunen

040 508 9746

aimo.kettunen@storaenso.com

Tuoteturvallisuusjohtaja

Päivi Harju-Eloranta (lomalla 12.8. asti),

040 512 5935

paivi.harju-eloranta@storaenso.com

Laatu- ja kehityspäällikkö

Jouni Hakkarainen (lomalla 19.8. asti),

040 573 7733

jouni.p.hakkarainen@storaenso.com

Imatra on Suomen kansallisihme. Kaupungissa yhdistyvät pikkukaupungin idylli, vaivaton arki, runsas tapahtumatarjonta ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Lue lisää Asuimatralla.fi