(Poistunut julkaisusta)

Tuotetuki-insinööri (Jr Lead Engineer) meriteollisuuden alalle Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020
Haluatko työskennellä kansainvälisessä yrityksessä aidosti monipuolisten ja vaihtelevien työtehtävien parissa? Onko sinulla tekninen yliopistokoulutus sekä hyvät yhteistyötaidot? Etsimme meriteollisuuden alalla toimivalle asiakasyrityksellemme tuotetuki-insinööriä monipuoliseen tehtävään, jossa pääset oppimaan yrityksen valmistamien tuotteiden rakenteista ja ratkaisuista. Tehtävä tarjoaa loistavat kehittymis- ja verkostoitumismahdollisuudet motivoituneelle uransa alkuvaiheessa olevalle mekaniikka- ja sähköalan osaajalle, jolla on hyvä asenne sekä intoa oppia uutta!
KUVAUS
Tulet työskentelemään asiantuntijana meriteollisuuden alalla teknisten ongelmanratkaisuprosessien parissa. Vahvistat osaamisellasi pientä tiimiä, jossa sinulla on aidosti tärkeä tehtävä sekä mahdollisuuksia vaikuttaa. Tiimi tekee keskenään tiivistä yhteistyötä, joten etsimämme henkilö tulee loistavasti toimeen kaikkien kanssa ja nauttii yhteistyön tekemisestä. Käsittelette tiiminä yrityksenne tuotteista takuuaikana tulleita vikailmoituksia ja työskentelette ketterästi ja tehokkaasti yhdessä, käsitellen sisään tulleet tehtävät sekä palvelemalla asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla.

Tarjoamme

Kokeneet asiantuntijat tueksesi kasvaessasi alan ammattilaiseksi

Hyvät urakehitysmahdollisuudet isossa kansainvälisessä yrityksessä

Loistavan tilaisuuden perehtyä uusimpaan laivateknologiaan sekä oppia kokonaisvaltaisesti alan tuotteiden rakenteista ja ratkaisuista


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja.
TYÖNKUVA
Asiakkaan tukena toimiminen teknisten virheilmoitusten tullessa

Teknisten asiakirjojen ja 3D-kuvien tulkinta

Sähkö- ja hydrauliikkakaavioiden tulkinta

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. kone- tai sähkötekniikan tai mekaniikan DI)

Hieman kokemusta 3D-suunnittelusta ja PDM-järjestelmien käytöstä esim. kesätöistä tai harjoittelusta

Intoa, halua ja motivaatiota oppia ja kehittyä

Sujuva suomen ja englannin kielen kirjallinen sekä suullinen taito


Aiempi kokemus tuotetuesta sekä mekaanisen suunnittelun parissa työskentelystä katsotaan eduksi, mutta saat tehtävään kattavan perehdytyksen, joten positiivinen asenne ja halu oppia ratkaisevat.

Muuta tietoa

Aloitus: Mahdollisimman pian

Kesto: 12kk, mahdollisuus keskustella jatkosta

Sijainti: Helsinki

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen krn01@academicwork.fi.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on sähkövoima- ja automaatioteknologiayhtymä, joka toimii myös kansainvälisesti. Yrityksen tarjoamat tuotteet, järjestelmät ja palvelut parantavat asiakkaiden kilpailukykyä ympäristömyönteisellä tavalla.