(Poistunut julkaisusta)

Tuotetietojen asiantuntija
SLO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

Haemme Vantaalla sijaitsevaan pääkonttoriimme vakinaiseen työsuhteeseen sinua motivoitunut ja määrätietoinen

TUOTETIETOJEN ASIANTUNTIJA

TEHTÄVIISI KUULUU

Työskentelet yrityksemme digitaalisen liiketoiminnan kehitysosastolla, jonka yhtenä tehtävänä on digitaalisten tuotetietojen ja tuotetietojärjestelmän kehittäminen ja hallinnointi.

Tehtävässä vastaat tuotetietojen käsittelyn kehittämisestä sekä toimivuudesta. Tehtävään kuuluu tuotetietojärjestelmän perustoiminnoista huolehtimisen lisäksi tuotetietojen laadukkaasta rikastamisesta vastaaminen, automatisointiasteen ja raportoinnin kehittäminen, vastaaminen tuotetietojen laadukkaasta jäljestä verkkokaupassa, mobiilisovelluksessa, sekä myyjien työkaluissa.

Autat rakentamaan asiakkaan verkkoasiointia helpottavia toimintoja, kuten tuotehakua ja tuotevalikoimia yhdessä hankinta- ja myynti ja markkinointiorganisaatiomme kanssa. Työssäsi teet tiivistä yhteistyötä Sonepar-konsernin kansainvälisen tuotetiedonhallintaorganisaation kanssa.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ

Omaat vähintään alemman korkeakoulututkinnon sekä kokemusta teknisestä kaupasta ja/tai digitaalisesta liiketoiminnasta ja sen kehittämisestä.

Sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet ja aiempaa osaamista tuotetietojen käsittelystä.
Sinulla on itsenäinen, oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen työote järjestelmien kehittämiseen erilaisten tiimien kanssa. Toimit sujuvasti suomen ja englannin kielellä. SAP -tuntemus katsotaan eduksi.

Olet ulospäin suuntautunut, innokas oppimaan uutta ja kehittämään toimintatapoja, mutta kykenet myös tarkkuutta vaativiin tehtäviin.

TARJOAMME SINULLE

Sinua odottaa mielenkiintoinen ja monipuolinen tehtäväkokonaisuus alan markkinajohtajan palveluksessa osana avointa, ammattitaitoista ja tiivistä työyhteisöä. Tarjoamme viihtyisän työympäristön, modernit työvälineet ja kilpailukykyisen palkan. Lisäksi saat kattavan perehdytyksen ja panostamme vahvasti myös jatkossa osaamisesi kehittämiseen.

KYSY LISÄÄ

Lisätietoja tehtävästä antaa digitaalisen liiketoiminnan kehityspäällikkö Matti Ala-Nikkola p. 050 568 4206. Tavoitat hänet parhaiten torstaina 17.5 klo 13:00-15:00 sekä perjantaina 18.5 klo 13:00-15:00.

HAKEMUKSET

Hakemukset pyydämme lähettämään www.slo.fi/jobs -sivujen kautta 27.5.2018 mennessä.