(Poistunut julkaisusta)

Tuotetiedon asiantuntija, DAHL Suomi Oy
Dahl Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2019

Dahl etsii joukkoonsa, uuteen rooliin asiantuntijaa monipuolisiin tuotetiedon hallinnointiin ja käsittelyyn liittyviin tehtäviin. Tehtävä sijaitsee Vantaalla ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Tuotetiedon asiantuntijana tehtäviisi kuuluu ensisijaisesti Dahlin tuotteiden tuotetietojen hallinnointi. Vastaat mm. tuotetekstien tuottamisesta, tietojen hakemisesta sekä kuvien käsittelystä. Tavallinen työpäiväsi saattaa siis sisältää esimerkiksi tuotetietojen paikkansapitävyyden tarkistamista, muokkaamista ja tuotekuvien päivittämistä. Olet mukana myös hakukoneoptimoinnin toteuttamisessa. Viestit aktiivisesti tavarantoimittajiemme kanssa tuotetietojemme parantamiseksi. Vaikutat omalla toiminnallasi siihen, että asiakas löytää hankkeisiinsa oikeat tuotteet ja tuotteiden ostaminen on tuotetietojen näkökulmasta mutkatonta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • LVI-tuotteiden ja teknisen tukkukaupan tuntemusta

  • Hyviä IT-taitoja, sillä työskentelet paljon eri järjestelmien parissa (tuotetieto, Office, kuvankäsittely)

  • Sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa

  • Aktiivista oma-aloitteista asennetta

  • Tarkkaa ja täsmällistä työskentelyotetta

  • Kykyä hallinnoida useita asioita samanaikaisesti ja saattaa ne päätökseen

  • Tehtävään soveltuvaa kaupallista- tai teknistä peruskoulutusta

Tarjoamme sinulle erittäin asiakaslähtöisen roolin, jossa pääset vaikuttamaan asiakastyytyväisyyteen, myyntiin, markkinointiin sekä tietenkin tätä kautta myös Dahlin tunnettavuuteen. Työyhteisö on asiantunteva, mutta leppoisa ja sinulla aina esimiehesi ja kollegojesi tuki takana. Saat tehtäviisi kattavan perehdytyksen. Tarjoamme sinulle ison vakavaraisen konsernin edut ja mahdollisuudet. Etujamme ovat mm. lounas-, liikunta- ja kulttuurietu, puhelinetu, sekä kattava työterveyshuolto. Pääset halutessasi meillä myös osaksi konsernin osakesäästöohjelmaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Barona Engineering’iltä Karoliina Krögeriin (050 515 1857).