(Poistunut julkaisusta)

Tuotetestaaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2019

Darekon Oy on vuonna 1985 perustettu suomalainen perheyhtiö, joka toimii lääketieteellisten laitteiden ja teollisuuden sopimusvalmistajana. Darekon kehittää ja valmistaa tuotteita yhdessä kansainvälisesti toimivien asiakkaidensa kanssa. Neljän vuosikymmenen aikana yhtiö kasvanut ja kehittynyt yhdeksi alansa parhaista suomalaisista yrityksistä.  Menestyksen perustana on jatkuva kehitys ja sen ytimenä osaava, aktiivinen ja motivoitunut henkilöstö.

Vuonna 1986 Savonrantaan perustettu yritys siirtyi yrityskaupan myötä 2006 osaksi Darekonia. Savonrannan tehdas muuttaa syyskuun alussa SAVONLINNAAN ja etsimme nyt uusia darekonilaisia vahvistamaan joukkoa.  

Etsimme Darekon Oy:lle Savonlinnaan tuotetestaajia.

Työtehtävät muodostuvat tuotteiden testauksesta, laadunvarmistuksesta, vianetsinnästä sekä vikojen korjaamisesta.
Tuotetestaajilta edellytämme sähköalan perustutkintoa.

Työtä tehdään pääsääntöisesti yhdessä vuorossa arkipäivisin, mutta tekijöiltä edellytetään valmiutta työskennellä tarvittaessa myös kahdessa vuorossa.

Uusilta tekijöiltä toivomme samaa innostusta jatkuvaan kehittämiseen ja kehittymiseen, joka yhdistää kaikkia darekonilaisia läpi yrityksen jokaisen portaan. Darekonilaisuuteen liittyy keskeisesti positiivinen tekemisen meininki, jossa työntekijät ovat keskiössä ja töitä tehdään asiakkaita varten.

Tarjoamme sitoutuneille ja motivoituneille tekijöille vakituisen työsuhteen, joka alkaa elo-syyskuun vaihteessa. Työtehtäviin annetaan kattava perehdytys.

Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Jätä hakemuksesi oheisen hakulomakkeen kautta mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Mari Laitinen, 044 4124 279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.