(Poistunut julkaisusta)

Tuotetekniikkasuunnittelija
Valmet Automotive

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018

Vastaat Daimlerin teknisten ja tuotteeseen liittyvien valmistusperusteiden ja niiden muutosten ylläpidosta ja hallinnasta yhdessä Daimlerin, Valmet Automotiven tuotannon ja muiden autotehtaan tukitoimintojen kanssa. Varmistat, että valmistusperusteet vastaavat laatuvaatimuksia ja samalla pidät sekä sisäisen että ulkoisen asiakastyytyväisyyden korkealla.

Sinulla on  tehtävään soveltuva, vähintään insinööritasoinen tekninen koulutus. Tunnet mahdollisesti jonkin verran ajoneuvotekniikkaa, mutta se ei ole ehdoton edellytys. Tärkeintä työssä on kyky hahmottaa kokonaisuuksia sekä analyyttinen ja looginen ajattelutapa. Olet kiinnostunut erilaisen datan käsittelystä ja analysoinnista ja haluat ymmärtää syyt eri ilmiöiden taustalla. Kykenet työskentelemään itsenäisesti osana suurempaa tiimiä ja pystyt raportoimaan työsi tulokset selkeästi ja ymmärrettävästi. Työpaikan sisäisenä kielenä käytämme suomea, mutta työssäsi tarvitset sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa, saksan kielen taidosta on ehdotonta etua.

Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9-12  antaa Juho Konttila, puh. +358 50 317 4130. Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 26.2.2018.