(Poistunut julkaisusta)

Tuotesuunnitteluinsinööri
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018

Etsimme asiakkaallemme AFT.lle Varkauteen vahvistusta tuotesuunnittelutehtäviin.

Aikawa Fiber Technologies Oy on Suomessa toimiva paperin- ja sellunvalmistuksen laitteisiin erikoistunut asiantuntijayritys, joka valmista ja toimittaa varaosia ja laitteita massankäsittelyyn, lajittelu- ja jauhatusvaiheisiin sekä paperikoneen lyhyeen kiertoon. Olemme osa globaalia AFT: tä, jolla on valmistusyksiköt Suomen lisäksi Kanadassa, Etelä-Koreassa, Brasiliassa ja Kiinassa sekä myynnin edustus kaikkialla maailmassa. AFT: n omistaa japanilainen Aikawa Iron Works, joka on erikoistunut paperin- ja sellunvalmistuksessa tarvittavien laitteiden valmistamiseen.  Suomessa AFT: llä on valmistusyksikkö Varkaudessa ja myynti- ja projektitoimintojen osasto Helsingissä. Tutustu lisää yritykseen osoitteessa https://aft-global.com/

Toimit AFT:n varaosatoimitusten parissa tuotesuunnittelutiimissä suunnittelijana ja vastaa varaosatoimitusten teknisen suunnittelun toteutuksesta. Työskentelet tilaus-toimitusketjun alkupäässä ja annat teknistä tukea asiakaspalvelu- ja valmistustiimeille. Toteutat tuotteiden valmistamiseen tarvittavan mitoituksen ja teknisen suunnittelun sekä kuvien piirtämisen. Osallistut roolissasi aktiivisesti tilaus-toimitusketjun kehittämiseen ja tarvittaessa myös muihin kehitysprojekteihin.  

Sinulla tehtävään soveltuva on insinöörin tai amk-insinöörin koulutustausta ja mielellään muutaman vuoden kokemus kone- tai laitesuunnittelusta. Kokemus paperiteollisuudesta on eduksi.

Hallitset Inventorin tai jonkin muun 3D –suunnitteluohjelman käytön ja sinulla hyvät ATK-valmiudet. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, mutta toimit myös tiiviinä osana muuta osastoa. Kykenet kommunikoimaan sujuvasti englannin kielellä niin suullisesti kuin kirjallisesti. Pystyt työskentelemään joustavasti ja sinulla on valmius matkusteluun tarvittaessa.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen hyvässä ja ajanmukaisessa työympäristössä sekä mahdollisuuden oppia uutta. Yrityksen työntekijänä sinulla on mahdollisuus kehittyä teknisen suunnittelun ammattilaiseksi vastuutehtävässä ja vahvistaa teollisuusosaamistasi. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoivomuksineen 30.9.2018 mennessä oheisen hakulinkin kautta. Paikka täytetään ja työ alkaa valittavan henkilön käytettävyyden ja sopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa RTK-Henkilöstöpalvelu Varkaus, rekrytointivastaava Mari Laitinen puh. 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkpalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.