(Poistunut julkaisusta)

TUOTESUUNNITTELIJOITA
Harvia

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.3.2020

Haemme Harvian Muuramen toimipisteeseen

TUOTESUUNNITTELIJOITA

vastaamaan kiukaiden ja erilaisten saunoihin liittyvien tuotteiden suunnittelusta. Etsimme tiimimme vahvistukseksi uusia osaajia tuotesuunnittelijan itsenäiseen ja monipuoliseen tehtävään.

Tässä tehtävässä suunnittelupöydältäsi lähtevät visiot kulkevat protopajalta kansainväliseen tuotantoon. Olemme kokonaisvaltainen sauna- ja spa-yhtiö, joten myös sinun työpöydälläsi voivat olla niin kiukaat ja niiden lisävarusteet, eri saunatyyppeihin liittyvät ratkaisut höyrynkehittimistä infrapunaan kuin muut saunomisen tuotteet kiulusetistä turvakytkimiin. Brändejämme ovat Harvia, Sentio By Harvia, Sentiotec ja Almost Heaven Saunas.

Mitä tarjoamme?

 • Mielenkiintoiset, kansainväliset tuotteet: Harvian tuotteet ovat maailmankuuluja näytteitä suomalaisesta suunnitteluosaamisesta. Tuotesuunnittelijana pääset kehittämään tulevaisuuden hyvinvointiteknologiaa, joka on käytännöllistä ja muotoilultaan edistyksellistä. Viime aikoina tiimimme käsissä ovat syntyneet esimerkiksi Cilindro Plus SPOT -kiuas, Home.com4-ohjauskeskus ja Exclusive Air -saunasisustus.
   
 • Oman kädenjäljen näkeminen: Suunnittelutiimillämme on käytössä protopaja, jossa kehitämme ja testaamme mallikappaleita. Meillä et vain istu koneen ääressä, vaan teet asioita myös käytännössä. Suurin osa tuotteista valmistetaan omissa tehtaissamme, joten näet työsi tulokset alusta loppuun asti.
   
 • Mahdollisuus oppia hyvässä tiimissä: Tuotesuunnittelun tiimillä on monipuolinen osaaminen ohutlevyteollisuuden suunnittelusta, laatuvaatimuksista ja dokumentoinnista. Tässä tiimissä pääset oppimaan alan konkareilta, mutta luonnollisesti oletamme, että jaat omaa erityisosaamistasi meille.

Millaista työ on?

Tuotesuunnittelun osaajan pitää pystyä itsenäiseen työskentelyyn ja vetämään suunnitteluprojekteja alusta loppuun asti. Tehtävässä tehdään jatkuvaa yhteistyötä markkinoinnin, myynnin, tuotannon, oston ja työkaluvalmistuksen kanssa, joten on tärkeää kommunikoida sujuvasti eri tiimien välillä.

Tuotesuunnittelutiimillemme kuuluu laaja vastuualue. Eteen tulee monenlaisia haasteita, jotka on ratkaistava nopeasti. Arjessa tiimiltä saa aina apua. Tiukan palaverikulttuurin sijaan suosimme vapaamuotoista keskustelua ja sparrailua.

Mitä odotamme sinulta?

 • Koulutus ja työkokemus: Tehtävään ei ole erityistä koulutusvaatimusta, mutta insinööritason koulutus antaa tehtävään parhaat tekniset valmiudet. Voit olla vasta urasi alussa tai jo pidempään tuotesuunnittelua tehnyt ammattilainen.
   
 • Suunnitteluosaaminen: Aiempi kokemus esimerkiksi tulisijojen, puutuotteiden, valaisimien, sähkölaitteiden, elektroniikan, tai ohutlevytuotteiden suunnittelusta on etu. Eduksi on myös osaaminen 3D-pohjaisten suunnitteluohjelmien käytöstä. Suunnittelijamme käyttävät pääosin SolidWorksin ohjelmistoa.

  Suunnittelijat tekevät mallikappaleet ja prototyypit pääosin itse, joten käytännön kädentaidoista ja muotoilusilmästä on hyötyä. Suunnittelijan on olennaista ymmärtää tuotteiden valmistuksen kustannustehokkuus
   
 • Kielitaito: Kansainvälisessä toimintaympäristössä työskentelyn pitää onnistua suomen lisäksi myös englanniksi.

Kysy lisää ja hae paikkaa

Lisätietoja antaa tuotekehitys- ja laatujohtaja Timo Harvia (puh. 0207 464 051) 23.3.2020 klo 12-16 ja 30.3.2020 klo 12-16.

Lähetä hakemuksesi ja CV viimeistään 5.4.2020 osoitteeseen rekry@harvia.fi otsikolla: Tuotesuunnittelija2020.