(Poistunut julkaisusta)

Tuotesuunnittelijoita
Abloy Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2018

Haemme Joensuuhun

TUOTESUUNNITTELIJOITA

erilaisiin tuotekehitysprojekteihin vastaamaan lukitustuotteiden mekaniikkasuunnittelusta ja tuotteiden jatkuvasta kehittämisestä. Toimit tiiviissä yhteistyössä muiden tuotesuunnittelijoiden sekä valmistuksen, oston ja tuotehallinnan kanssa.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekniikan alan yliopisto- tai AMK-tason koulutus ja olet halukas kehittämään osaamistasi. Osaat ajatella luovasti sekä etsiä aktiivisesti uusia ideoita ja ratkaisuja. Tehtävässä tarvitset hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja toimiessasi osana projektitiimiä. Hallitset 3D-suunnitteluohjelmien käytön ja pystyt työskentelemään suomen ja englannin kielellä. Arvostamme osaamista lujuuslaskennasta ja simuloinnista (esim. Abaqus, Moldex3D). Aiempi kokemus laitteiden ja mekanismien suunnittelusta sekä PDM-ohjelmien käytöstä katsotaan eduksi. Tehtävät tarjoavat myös erinomaisen mahdollisuuden edetä kohti erilaisia projektinjohtotehtäviä. 

Tehtäviä on avoinna uusien tuotteiden suunnittelussa ja ylläpitosuunnittelun puolella.

Lisätietoja tehtävistä antaa 12.3.2018 alkaen tuotekehityspäällikkö Hannu Sivonen, p. 040 868 9812 (ylläpito) ja tuotekehityspäällikkö Pasi Kervinen, p. 040 868 9976 (uudet tuotteet).

Täytä hakemus 25.3.2018 mennessä osoitteessa:
https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?98054168&lang=fi-FI