Tuotesuunnittelija
Valmet

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.6.2020

Kiinnostaako sinua tuotesuunnittelijan tehtävät kansainvälisissä projekteissa?

Pulp and Energy -liiketoimintalinjamme Pulp & Woodhandling -teknologia kehittää, myy ja toimittaa laitteita sellutehtaiden puunkäsittelyosastoille maailmanlaajuisesti. Toimitusprojektien laajuus vaihtelee uusien kokonaisten laitosten ”avaimet käteen” -toimituksien, vanhojen laitosten osittaisten uusintojen tai yksittäisten laitetoimituksien

välillä.

Haemme huipputyyppiä tuotesuunnittelijaksi Wood and Pulp Handling -yksikköömme Ulvilaan. Osallistut puun- ja hakkeenkäsittelylaitteiden suunnitteluryhmän työskentelyyn ja toimit tiiviissä yhteistyössä projektiorganisaation sekä myynnin ja hankinnan kanssa.

Tehtäväsi painottuvat puun- ja hakkeenkäsittelylaitteiden ja -teräsrakenteiden suunnitteluun sekä tuotekehitykseen, rakenteiden mallintamiseen sekä valmistus- ja asennuspiirustusten laatimiseen. Toimit yhteyshenkilönä ja tukena tarjous-, myynti- ja hankintaosastoille. Työsi on itsenäistä, mutta samalla projektiryhmän jäsenenä työskentelyä kokemuksesi ja taustasi mukaan.

Edellytykset:

Sinulla on tehtävään soveltuva kone- tai teräsrakennesuunnittelijan koulutus tai vastaava. Omaat kokemusta mekaanisesta suunnittelusta prosessi- ja/tai energiateollisuudessa sekä 3D ohjelmista (SolidWorks- ja AutoCad). Lujuustekninen osaaminen on tehtävän kannalta tärkeää. Tarvitset suomen kielen lisäksi sujuvaa englanninkielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi. Työ edellyttää myös matkustusvalmiutta.

Arvostamme aktiivista, oma-aloitteista ja määrätietoista asennetta. Tärkeintä on, sinun oma halusi kasvaa huippuosaajaksi Wood and Pulp Handling ympäristöön tekniseksi asiantuntijaksi.

Tarjoamme:

Tarjoamme monipuolisia ja vaativia tehtäviä kansainvälisessä työympäristössä ja mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen.

Lisätiedot:

Kiinnostuitko? Hae tätä paikkaa täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme viimeistään sunnuntaina 9.8.2020. Liitäthän hakemukseen CV:si ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja voit kysyä Juha Riihimäeltä puh. +358 40 541 7597.

Valmet Suomi on savuton työympäristö.

Tehtävässä sovelletaan ylempien toimihenkilöiden työehtosopimusta.

Kun kaikki toimii yhteen

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 13 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä. Liity tiimimme! www.valmet.com/careers.

valmet slogan
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot