(Poistunut julkaisusta)

Tuotesuunnittelija
DS Smith

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2019

Kiinnostaako innovatiivinen pakkaussuunnittelu globaalissa pakkausalan yrityksessä?

Tule tuotesuunnittelijaksi (Designer) Nummelan tai Tampereen toimipisteeseemme

Tuotesuunnittelijan tehtävänä on suunnitella monipuolisia aaltopahvisia pakkausratkaisuja ja toteuttaa asiakkaidemme haastavimmatkin pakkaustarpeet. Suunniteltujen tuotteiden tekniset ominaisuudet sekä soveltuvuus tuotantoprosessiimme ovat tärkeä osa kokonaisuutta. Tehtävässä keskitytään erityisesti painettujen POS– ja Display-tuotteiden kehittämiseen, mutta myös erilaisten pakkausten suunnittelu kuuluu suunnittelijan tehtäviin.

Raportoit työssäsi Suomen PackRight Centre Managerille ja toimit sovituissa asiakastiimeissä yhteistyössä myynnin kanssa. Osallistut asiantuntijana asiakastapaamisiin ja kommunikoit sujuvasti sekä asiakkaan että tuotantomme kanssa.

Sovit loistavasti joukkoomme, jos:

  • Sinulla on tehtävään sopiva ammatillinen tutkinto (esim. teollinen muotoilija) ja olet jo hankkinut kokemusta suunnittelutyöstä
  • Osaat käyttää hyvin suunnittelutyökaluja (mm. CAD-ohjelmat)
  • Olet innovatiivinen ja proaktiivinen sekä osaat esittää luontevasti ratkaisuja asiakkaillemme.
  • Sinulla on hyvä suullinen ja kirjallinen englanninkielentaito

Arvostamme 3D-osaamista ja katsomme eduksi graafisen suunnittelun taidot ja graafisen alan osaamisen.

Tarjoamme henkilöstöllemme liikunta- ja kulttuurietuja sekä mahdollisuuden olla mukana talon yhteisessä kannustepalkkiojärjestelmässä. Näiden lisäksi työntekijät voivat osallistua konsernin palkittuun osakesäästöohjelmaan. Henkilöstömme kuuluu kattavan työterveyshuollon piiriin, jota tukee sairauskassamahdollisuus. Käytössä on myös joustomahdollisuuksia tarjoava työaikapankki.

Tehtävä on kokoaikainen ja sijaitsee ensisijaisesti Nummelassa, jossa on muu Display- tiimi. Tampere on myös sijaintina mahdollinen, mutta tehtävässä edellytetään  säännöllistä paikallaoloa Nummelassa. Toisin sanoen matkustusvalmius ja oman auton käyttömahdollisuus ovat suotavia tässä tehtävässä.

Lisätietoja tehtävästä ajalla 15.-26.7. antaa PackRight Centre Manager Julia Jalava, 010 245 2603 ja 12.08- 20.08. Business Development Director Kari Vuori, 010 245 2618.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä CV sekä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen otsikolla ”Designer” 20.8.2019 mennessä osoitteeseen hr.finland@dssmith.com.

Tarjoamme erittäin mielenkiintoisen ja haastavan kehittämistehtävän yhdessä Euroopan johtavista pakkausalan yrityksistä.