(Poistunut julkaisusta)

Tuotesuunnittelija
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2018

Etsimme asiakkaallemme Parmarine Oy:lle Leppävirralle suunnittelijaa projektiluontoiseen työhön.

Projekti kestää arviolta pari kuukautta ja se on tarkoitus aloittaa elokuun aikana. Projektin jälkeen sopivalle tekijälle voi mahdollisesti löytyä myös muita tehtäviä.

Suunnittelijan päätehtävänä on 3D-mallien päivitys ja parametrien vieminen malleihin.
Kone- ja metallitekniikan insinöörin tutkinto luetaan hakijalle eduksi, mutta tärkeintä on kuitenkin vahva Solidworks kokemus sekä parametrisoinnin ymmärtäminen.

Työaika on 37,5 h/vko ja tehtävässä on myös etätyömahdollisuus. 

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Haastattelut aloitamme heinäkuun loppupuolella ja työt alkavat sovitusti elokuussa.

Hae paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja antaa rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.