(Poistunut julkaisusta)

Tuotesuunnittelija
Barona Engineering

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2018

Oletko osaava tuotteiden suunnittelija, jolta löytyy osaamista mekaniikkasuunnittelusta ja tuotekehityksestä? Etsitkö uusia haasteita urallesi? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus!
Haemme asiakkaallemme Porvooseen mielenkiintoiseen ja haastavaan tehtävään tuotesuunnittelijaa. Työn toivottu aloitus on kesäkuussa ja työllistyt tehtävään Barona Engineeringin kautta vakituiseen työsuhteeseen.

Tuotesuunnittelijana pääset tekemään töitä monipuolisesti ammattitaitoisessa tuotekehitystiimissä. Työtehtäviisi kuuluu mm. 3D-suunnittelua ja teknisten tuotteiden kehitystä osana tuotekehitysprojekteja ja tuotteiden ylläpitoa. Sen lisäksi rooliisi kuuluu teknisten dokumenttien ja osaluetteloiden tuottaminen. Tuotekehitystiimissä saat mahdollisuuden nähdä oman visiosi konkretisoituvan tuotannossa.

Työssä menestymiseen vaaditaan positiivista ja aktiivista asennetta. Tiimityöskentely taidot ovat luonnollisesti olennaisessa osassa. Samalla toivomme myös kykyä ja halua ottaa vastuuta erilaisista tehtävistä.

Työntekijältä toivomme myös:

  • Soveltuvaa teknisen alan koulutusta (insinööri tai diplomi-insinööri)
  • Kokemusta mekaanisesta tuotesuunnittelusta ja 3D-suunnittelusta (esim. Vertex)
  • Osaamista ja halua kehittyä tuotekehityksessä
  • Intoa luovaan ongelmanratkaisuun
  • Englannin kielen hyvää osaamista

Jos sinulle on luontevaa työskennellä itsenäisesti tekniikan eri osa-alueiden asiantuntijoiden kanssa, olet oikea henkilö tehtävään! Tarjoamme sinulle haastavan, todella mielenkiintoisen ja palkitsevan tehtävän alansa johtavien tuotteiden parissa.

Hae tehtävään heti, sillä haastatteluja tehdään jo haun aikana. Lisätietoja antaa Elena Pitkänen 050 446 1024, parhaiten tavoitettavissa arki-iltapäivisin.