(Poistunut julkaisusta)

Tuotesuunnittelija (Designer)
DS Smith Packaging Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2020

Kiinnostaako innovatiivinen pakkaussuunnittelu globaalissa pakkausalan yrityksessä?     

Tule Tuotesuunnittelijaksi (Designer) Tampereen toimipisteeseemme   

Tuotesuunnittelijan tehtävänä on suunnitella monipuolisia aaltopahvisia pakkaus- sekä displayratkaisuja ja toteuttaa asiakkaidemme haastavimmatkin pakkaustarpeet. Suunniteltujen tuotteiden tekniset ominaisuudet sekä soveltuvuus tuotantoprosessiimme ovat tärkeä osa kokonaisuutta. 

Raportoit työssäsi Suomen PackRight Centre Managerille ja toimit sovituissa asiakastiimeissä yhteistyössä myynnin kanssa. Osallistut asiantuntijana asiakastapaamisiin ja kommunikoit sujuvasti sekä asiakkaan että tuotantomme kanssa.    

Sovit loistavasti joukkoomme, jos:    

  • Sinulla on tehtävään sopiva ammatillinen tutkinto (esim. teollinen muotoilija) ja olet jo hankkinut kokemusta suunnittelutyöstä      
  • Osaat käyttää hyvin suunnittelutyökaluja (mm. CAD-ohjelmat) 
  • Olet innovatiivinen ja proaktiivinen sekä osaat esittää luontevasti ratkaisuja asiakkaillemme.
  • Sinulla on hyvä suullinen ja kirjallinen englanninkielentaito

Arvostamme pakkauskoneiden ymmärtämystä, 3D-osaamista ja katsomme eduksi graafisen suunnittelun taidot ja graafisen alan osaamisen. 

Tarjoamme henkilöstöllemme liikunta- ja kulttuurietuja sekä mahdollisuuden olla mukana talon yhteisessä kannustepalkkiojärjestelmässä. Näiden lisäksi työntekijät voivat osallistua konsernin osakesäästöohjelmaan. Henkilöstömme kuuluu kattavan työterveyshuollon piiriin, jota tukee sairauskassamahdollisuus. Käytössä on myös joustomahdollisuuksia tarjoava työaikapankki.   

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen ja sijaitsee ensisijaisesti Tampereella, mutta Nummela on myös sijaintina mahdollinen. Matkustusvalmius ja oman auton käyttömahdollisus ovat suotavia tässä tehtävässä.   

Lisätietoja tehtävästä antaa PackRight Centre Manager Julia Jalava, p. 010 245 2603, maanantaina 11.1.2021 klo 14-15 tai tiistaina 12.1.2021 klo 14-15.   Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä CV sekä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen 13.1.2021 mennessä alla olevan linkin kautta.   Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän yhdessä Euroopan johtavista pakkausalan yrityksistä.