(Poistunut julkaisusta)

Tuotesuunnittelija ANDRITZ Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018Työn kuvaus:
  ANDRITZ Oy on yksi maailman johtavista sellu- ja paperiteollisuuden järjestelmien, laitteiden ja palvelujen toimittajista. Sen tuotealueita ovat puunkäsittely, kuituprosessit, kemikaalien talteenotto ja massankäsittely. Lisäksi ANDRITZ Oy tarjoaa erilaisia biomassakattiloita ja kaasutuslaitoksia energian tuotantoon. Tampereella sijaitseva ANDRITZ HYDRO Oy toimittaa järjestelmiä, laitteita ja palveluja vesivoimateollisuudelle. Suomessa ANDRITZ-yhtiöiden henkilöstön määrä on noin 1 100. Osaamiskeskukset ovat Kotkassa, Lahdessa, Savonlinnassa, Varkaudessa ja Tampereella. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä. ANDRITZ Oy:n hallituksen puheenjohtajana toimii Wolfgang Leitner (ANDRITZ AG) ja toimitusjohtajana Kari Tuominen. Yhtiön omistaa itävaltalainen ANDRITZ AG.
 
Työn kuvaus:
Rekrytoimme asiakkaamme ANDRITZ Oy:n Recovery and Power -divisioonaan Tuotesuunnittelijan valkolipeälaitoksen laitteiden suunnitteludokumenttien tuottamiseen, sekä alihankintasuunnittelun ohjaamiseen toimitusprojekteille. Toimipaikka on ensijaisesti Kotkassa. 
 
Toivomme sinulta:
- tehtävään soveltuvaa diplomi-insinöörin tai insinöörin tutkintoa,
- nykyaikaisten 2D/3D-suunnittelu-/laskentaohjelmistojen tuntemusta (Esim. Autodesk Inventor ja AutoCAD),
- hyvää englannin kielen taitoa suullisesti ja kirjallisesti,
- laatutietoisuutta ja vastuuta oman työn suorittamisesta sekä
- matkustusvalmiutta tarvittaessa.
 
Eduksesi tehtävään katsotaan kokemus paineastiasuunnittelusta, hitsaustekniikan tuntemus sekä muu kielitaito.
 
Tehtäviisi kuuluu:
Suunnitteludokumenttien tuottamisen ja alihankintasuunnittelun ohjaamisen lisäksi osallistut erinäisiin palavereihin ja kommunikoit eri sidosryhmien kanssa. Tehtävänkuvaus on muokattavissa mielenkiintosi ja osaamisesi mukaan.
 
Tarjoamme Sinulle:
Tarjoamme haasteellisen ja vaihtelevan työkuvan osana kansainvälisiä toimitusprojekteja sekä syvällisen koulutuksen ja perehdytyksen tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen. Pääset rakentamaan uratarinaasi kansainvälisessä organisaatiossa.
 
Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kello 14-16 HR Consultant Sami Mentula, p. 0403582035. Haethan tehtävää viimeistään 19.8.2018 osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat . Muistathan liittää CV:si ja palkkatoiveesi hakemukseen.

Asiakkaan tehtävänimike:  Tuotesuunnittelija


Sijainti:  HELSINKI


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Sami Mentula


Toimipaikka:  Kotka