(Poistunut julkaisusta)

Tuotespesialisti
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Tule mukaan joukkoomme jättämään kädenjälkesi maailmaan. Haemme sinua

 

Tuotespesialisti

 

Digitaaliset kiertotalousratkaisut -tiimiin. Tiimimme keskittyy kasvattamaan ripeästi uusia kiertotalouden palveluita, joissa on digitaalinen komponentti. Opimme jatkuvasti uutta ja saamme aikaan tuloksia hyvällä sykkeellä. Tuotespesialistina vastaat nimettyjen tuotteiden kasvattamisesta ja kehittämisestä kasvuyrittäjämäisesti. Matkalla kohti kiertotaloutta olemme kuunnelleet asiakkaitamme ja tuoneet heidän käyttöönsä jo esimerkiksi Helpponoudon, Raksanapin ja Hävikkimestarin. Mutta tämä on vasta alkua, ja tarvitsemme nyt Sinun apuasi jatkamaan L&T:n tarinaa!

 

Tehtävänkuvaus

Vastaat itsenäisesti ja monipuolisesti Hiilineutraalisuus-palveluista Digitaaliset kiertotalousratkaisut -tiimissä. Sinulla on kokonaisvaltainen vastuu omien palveluittesi kaupallisesta menestyksestä ja kehittämisestä. Palvelut ovat elämänsä alkutaipaleella ja tavoitteena on varmistaa niiden vahva kasvu monipuolisen työkalupakin avulla: markkinointi, myynti, tuotekehitys ja operatiivinen toteutus ovat sinulla hanskassa. Apunasi on kuitenkin joukko eri alojen osaajia, jotka tukevat sinua osa-alueiden toteuttamisessa.

 

Jatkossa roolisi elää uusien palveluiden sekä omien kiinnostuksen kohteidesi ja vahvuuksiesi mukaan. Osallistut myös aktiivisesti uusien palveluiden innovointiin ja kehittämiseen.

 

Monipuolisen tehtävän ydintä ovat:

  • Palvelun kaupallisen menestyksen draivaaminen eri keinoin (markkinointi, myynti, myynti- ja asiakaspalveluorganisaation tuki, uusien myyntikanavien käyttöönotto…)
  • Tuotteen kaupallinen konseptointi ja tuotekehitys asiakaslähtöisesti
  • Operaatioiden toteuttaminen hiilineutraalisuuspalveluissa
  • Hiilineutraalisuuspalveluiden johtaminen ja hiilineutraaliuden edelläkävijänä ja asiantuntijana toimiminen L&T:llä

 

Tehtävässä menestymisen kulmakivet:

  • Yrittäjämäinen, kasvu- ja tavoitehakuinen ote
  • Vahva kaupallinen ja liiketoimintaosaaminen
  • Osaaminen tuote- ja palvelukehityksestä, tuotteistamisesta ja kaupallisesta konseptoinnista
  • Itsenäinen ja näkemyksellinen ote tekemiseen
  • Vahvat yhteistyö-, kommunikaatio- ja vaikuttamistaidot
  • Timanttinen can-do-asenne

 

Tuotespesialistina saat mahdollisuuden toteuttaa itseäsi ja päästä edistämään kiertotaloutta konkreettisesti, innovatiivisesti ja vauhdikkaasti. Näissä tehtävissä on oikeasti mahdollisuus vaikuttaa pörssiyhtiön tulevaisuuteen ja kehittää uusia kasvavia palveluja. Ja vaikka työ on itsenäistä, ei se silti ole yksinäistä, sillä tukena työssä on laaja joukko ammattilaisia. Tällä matkalla opit paljon ja nopeasti, ja tuotespesialistin roolista on luontevia polkuja entistä haastavampiin liiketoiminta- ja kehitystehtäviin.

 

Tehtävässä toimit Digitaaliset kiertotalousratkaisut -tiimissä, joka on osa Ympäristöpalveluiden toimialaa. Raportoit Digitaalisten kiertotalousratkaisujen liiketoimintapäällikölle.

 

Lisätietoja tehtävästä saat Jarna Hyvöseltä (Liiketoimintapäällikkö, Digitaaliset kiertotalousratkaisut; 050 530 2965), varmimmin saat minut kiinni 21.8. klo 13-16 tai 23.8. klo 8-10.

Mikäli koet olevasi oikea henkilö jatkamaan L&T:n tarinaa, täytä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian mutta viimeistään 31.8.2019.