(Poistunut julkaisusta)

Tuotespesialisti
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme Sarstedt Oy on vuonna 1991 perustettu yritys, joka maahantuo ja myy saksalaisen emoyhtiönsä valmistamia kulutustarvikkeita, näytteenottojärjestelmiä ja laboratoriolaitteita. Yhdessä alueellisten tuotespesialistien kanssa he palvelevat niin suuria kuin pieniä terveydenhuollon, teollisuuden, opetuksen ja tutkimuksen laboratorioita. Toimintamme laajentuessa, etsimme nyt heidän tiimiinsä vakituiseen työsuhteeseen

TUOTESPESIALISTIA laboratoriotarvikkeiden asiantuntijamyyntiin.

Toimit tiiviissä yhteistyössä myyntiorganisaation ja asiakkaiden kanssa. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä englannin että suomen kielellä. Kokemus julkisten hankintojen tarjousprosesseista on ehdottomasti eduksesi.

Toivomme sinun olevan energinen, motivoitunut ja organisointitaitoinen. Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, matkustushalukkuutta sekä soveltuvaa taustaa esimerkiksi bioanalyytikan, mikrobiologian tai biokemian alueilta. Arvostamme myös laboratorioalan kokemusta. Yrityksellä on toimitilat Vantaalla, mutta pääosin työtä tehdään mobiilisti, joten asuinpaikka voi olla muuallakin.

Asiakasyrityksemme tarjoaa mielenkiintoisen ja haastavan työtehtävän kansainvälisessä yrityksessä, jossa työtäsi arvostetaan. Työtehtävä on vakituinen ja siitä maksetaan kiinteän palkan lisäksi bonusta sekä yritys järjestää autoedun. Lisätietoa yrityksestä saat nettisivuilta www.sarstedt.com

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja tarkempi aloituspäivä on sovittavissa.

Kiinnostuitko?

Mikäli mielenkiintosi heräsi, täytä hakemuksesi mahdollisimman pian palkkatoiveen kera osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Tuotespesialisti.

Lisätietoja tehtävästä ja yrityksestä antaa Veijo Turunen 050 303 6363 / Sarstedt Oy ja hakuprosessista Mika Stenman P. 0400 174 485 /TEMP-TEAM Finland Oy. Hakemuslomakkeeseen on mahdollista lisätä liitetiedostoja(CV, hakemus ja kuva).