(Poistunut julkaisusta)

Tuotespesialisti, Varsinais-Suomi ja Satakunta
Bayer Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2018

Haluatko sinä olla yksi huippuammattilaisistamme, jotka työskentelevät paremman elämänlaadun edistämiseksi?

Haemme tiimiimme tavoitehakuista tuotespesialistia Bayer Oy:n General Medicine –liiketoimintayksikköön vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä vastaat merkittävän sydän- ja verisuonitauteihin liittyvän tuotteemme myynnistä Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella. Tehtäviisi kuuluu myös huolehtia aktiivisesti asiakkaistamme ja varmistaa, että heillä on viimeisimmät tiedot tuotteistamme sekä uusimmista hoitokäytännöistä, joiden avulla potilaat saavat parhaan mahdollisen hoidon. Toteutat asiakastilaisuuksia ja muita markkinointitoimenpiteitä suunnitelman mukaisesti yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Asiakkaitasi ovat pääasiassa yliopisto- ja keskussairaaloiden erikoislääkärit ja hoitajat.

EDELLYTYKSET

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä useamman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Omaat erinomaiset vuorovaikutus-, esiintymis- ja vaikuttamistaidot. Arvostamme kokemusta erikoissairaanhoidon sekä sydän- ja verisuonitautien tuotteiden parissa työskentelystä. Sinulla on ratkaisukeskeinen ajattelutapa sekä tavoitteellinen ja itsenäinen työskentelyote. Tieteelliset julkaisut ovat sinulle tuttua luettavaa ja osaat hyödyntää niitä työssäsi. Asut mieluiten Turun seudulla ja omaat ajokortin.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä menestyvässä globaalissa Life Science -alan yhtiössä, missä pääset vaikuttamaan ja kehittymään alan ammattilaisena. Tiimissä vierelläsi työskentelevät asiantuntevat ja tukea antavat kollegat, sekä crossfunctional -tiimi. Kiinnostuitko? Hae jo tänään!

Lisätietoja tehtävästä antaa Myyntipäällikkö Teemu Räsänen 7.8., 8.8. ja 13.8. puhelimitse 040 353 1223.