(Poistunut julkaisusta)

Tuotespesialisti, Pirkanmaa, Etelä-Pohjanmaa ja Vaasa
Bayer Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2019

Haluatko olla yksi huippuammattilaisistamme, jotka työskentelevät paremman elämänlaadun edistämiseksi?  

Haemme tiimiimme kehittämis- ja tavoitehakuista tuotespesialistia Bayer Cardiovascular -liiketoimintayksikköön vakituiseen työsuhteeseen Pirkanmaa-, Etelä-Pohjanmaa ja Vaasa -alueelle.

Tehtävässä rakennat yhdessä vastuualueesi terveydenhuollon ammattilaisten kanssa asiakaslähtöisiä toimintamalleja, joiden avulla potilaamme saavat parhaan mahdollisen hoidon. Huolehdit aktiivisesti asiakkaistamme ja varmistat, että heillä on viimeisimmät tiedot tuotteistamme sekä uusimmista hoitokäytännöistä. Toteutat asiakastilaisuuksia ja muita markkinointitoimenpiteitä monikanavaisesti strategiamme mukaisesti yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Asiakkaitasi ovat terveydenhuollon ammattilaiset terveyskeskuksissa sekä osittain myös erikoissairaanhoidossa.

EDELLYTYKSET

  • Sinulla on tavoitteellinen ja itsenäinen työskentelyote sekä kyky luoda vahvoja asiakkuussuhteita ja ratkaisuja
  • Omaat aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä näyttöjä menestyksekkäästä myyntityöstä ja onnistumisista lääketeollisuuden tai terveydenhuollon myyntitehtävistä
  • Sinulla on erinomaiset verkostoitumis- ja vuorovaikutustaidot ja nautit asiakasrajapinnassa työskentelystä
  • Kehität jatkuvasti osaamistasi, ja osaat hyödyntää digitaalisia kanavia työssäsi
  • Olet energinen, käännät haasteet voitoiksi ja saavutat tuloksia.
  • Omaat hyvät yhteistyö- ja projektityöskentelytaidot
  • Kardiovaskulaari -terapia-alueen tuntemus ja osaaminen katsotaan eduksi
  • Asut toimialueella ja omaat ajokortin

Tarjoamme Sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtävän menestyvässä globaalissa Life Science alan yhtiössä, jossa pääset vaikuttamaan ja kehittymään alan ammattilaisena. Tiimissä vierelläsi työskentelevät asiantuntevat ja tukea antavat kollegat, sekä crossfunctional -tiimi. Kiinnostuitko? Hae jo tänään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Kukkonen (Sales Manager, BU Cardiovascular), mobile 040-6227447 tai sähköpostitse: petri.kukkonen@bayer.com

 

 

#LI-NOR