(Poistunut julkaisusta)

Tuotespesialisti (Länsi-Suomi)
Coloplast Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2018

Etsimme joukkoomme Sinua myyntihenkinen ja tuloshakuinen

 

TUOTESPESIALISTI (Länsi-Suomi)

Työskentelet pääasiassa Varsinais-Suomen, Satakunnan, Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirien alueilla, mutta tarpeen vaatiessa olet valmis laajentamaan reviiriäsi. Olet henkilö, jolla on taito ottaa sujuvasti erilaiset vuorovaikutustilanteet haltuun ja luoda mutkattomasti asiakassuhteita. Omaksut uudet asiat nopeasti ja tartut tehokkaasti toimeen. Teet työtäsi suunnitelmallisesti eikä myynnin analysointi ja työn raportointi ole sinulle vierasta. Olet tiimipelaaja ja pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn. Haastehakuisena haluat oppia uutta ja kehittää itseäsi. Kommunikoit sujuvasti myös englanniksi etkä koe tietoteknistä perusosaamista vieraana.

Sinulla on kaupallinen ja/tai terveydenhuollon koulutus ja kokemusta terveydenhuollon parissa tehtävästä myyntityöstä.

Me Coloplastilla tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä työtä alamme innovatiivisimpien huipputuotteiden parissa ja olla mukana vahvasti kasvavassa yrityksessä. Bonuksena saat mukavat työtoverit sekä kilpailukykyisen palkan etuineen.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 15.8.2018 mennessä. Katso myös www.coloplast.fi ja www.coloplast.com.