(Poistunut julkaisusta)

Tuotespesialisti Enicsille
ENICS FINLAND OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2020

ENICS FINLAND OY
Enics on yksi maailman suurimmista teollisuuselektroniikkaan keskittyneistä elektroniikan valmistuspalveluyrityksistä. Palvelumme käsittää suunnittelun tukemisen, tuotannollistamisen, valmistuksen, materiaalihallinnan ja logistiikan sekä varaosapalvelut. Enicsillä on tehtaita Suomen lisäksi Ruotsissa, Virossa, Sveitsissä, Slovakiassa ja Kiinassa. Lohjan tehtaalla Gunnarlankadulla työskentelee lähes 260 elektroniikan eri alojen ammattilaista.
www.enics.com

Toimenkuva
Haemme Enicsille Lohjalle vakinaistuvaan työsuhteeseen tuotespesialistia. Työtehtävänäsi on elektroniikkatuotteiden laadunvarmistus yhteistyössä tuotannon kanssa. Ratkaiset valmistusprosessien haasteita ja luot laatuanalyysejä sekä raportteja. Tehtävä on vaativampaa tuotantotyötä ja palkkaus perustuu kokemukseen ja osaamiseen. Työ on päivätyötä arkisin.

Odotamme sinulta
Etsimme tehtävään henkilöä jolla on tekninen koulutus ja kokemusta mieluiten elektroniikkatuotteiden valmistuksesta ja tuotantoprosesseista. Olet luonteeltasi ratkaisukeskeinen ja omaat myös hyvän yhteistyökyvyn.

Koulutus ja työkokemus
Tekninen koulutus ja riittävä kokemus tuotantoprosesseista.

Muut tiedot
Hae tehtävää, vaikka heti alla olevasta linkistä! Huolellisesti täytetty hakuprofiili ansioluetteloineen nopeuttaa hakusi käsittelyä. Lisätietoja saat soittamalla Johannalle (ti-to klo 8-16) 040 3075402 tai sähköpostitse lohja.vmp@eezy.fi

Kesto
Vakinaistuva työtehtävä

Lisätietoja
Johanna Harjumäki, johanna.harjumaki@eezy.fi, 040 307 5402

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 25.09.2020 mennessä.