Tuoteryhmävastaava
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2022

Oletko myyntihenkinen asiakaspalvelija aktiivisella ja positiivisella asenteella varustettuna? Kaipaatko itsellesi myyntityötä, jossa pääset vastaamaan myös omasta tiimistäsi? 

Etsimme asiakkaallemme TUOTERYHMÄVASTAAVAA pienkodinkoneosastolle Espooseen. Tulevassa työssäsi vastaat oman sektorisi myynnin edistämisestä yhdessä osastopäällikön kanssa. Lisäksi työnkuvaasi kuuluu esimerkiksi huolehtiminen siitä, että tuoteryhmäsi on linjassa ketjun konseptin sekä myymälästandardin kanssa. Myöskään myyntityötä ei parane unohtaa, sillä se kuuluu olennaisena osana työhösi!

Mitä toivomme sinulta? Odotamme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta myyntityöstä esimerkiksi juuri pienkodinkoneiden parista. Kokemus esihenkilönä toimimisesta luetaan eduksesi. Henkilönä olet positiivisen asenteen ja aktiivisen sekä myynnillisen työotteen omaava tyyppi, jolla on halu kantaa vastuuta ja kyky näyttää mallia muille omalla esimerkillä. Edellytämme sinulta myös sujuvaa englannin kielen taitoa.

Mitä sinulle on tarjolla? Sinua odottaa monipuolinen työ, missä pääset haastamaan ja kehittämään itseäsi. Työ on kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan - mitä pikemmin voit aloittaa, sen parempi! Rekrytoidut suoraan asiakkaan kirjoille.

Kolahtiko? Siinä tapauksessa, jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi ja nappaa itsellesi huipputyö! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Amikon Jasmiina, p. 050 330 2258, jasmiina.kumpulainen@amiko.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1549598
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Asiakaspalvelu, Kaupan ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 6.2.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Kirkkonummi, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa