(Poistunut julkaisusta)

TUOTERYHMÄVASTAAVA /OSTAJA HANKINTAAN
Havi

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018

TUOTERYHMÄVASTAAVA/OSTAJA HANKINTAAN 

 

Tuoteryhmävastaavana olet vastuussa kynttilöiden, kerta-astioiden ja sisustamisen hankinnoista. Roolissasi olet osa hankinta- ja mallisto-organisaatiota. Vastuullasi on kehittää yrityksen kansainvälistä hankintaprosessia ja siihen liittyvää toimitusketjua.

 

Olet mukana lanseeraamassa uusittua Havi Pro-konseptia sekä kehittämässä mallistoja suomalaiseen kuluttajakauppaan. Tehtäväkuvaan kuuluu hankintaneuvottelut toimittajien kanssa Euroopassa ja Aasiassa, hintavertailut, valikoimien rakentaminen, hinnoittelulaskelmat, ennusteiden tekeminen ja varasto arvojen seuranta. Olet määrätietoinen ja luonteva sopimusneuvotteluissa. Tuot omat näkemyksesi tuotekehitykseen ja malliston rakentamiseen. Toimit yhteistyössä sisäisten sidosryhmien kanssa, joista keskeisimpiä ovat logistiikka, markkinointi ja myynti.  Ostajana raportoit tehtävässäsi toimitusjohtajalle.

 

Miksi valita Havi?

Tulet työskentelemään osana innovatiivista ja lämminhenkistä työympäristöä. Tarjoamme valittavalle henkilölle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden kotimaan johtavan tuotemerkin parissa. Saat kehittyä ja kasvaa dynaamisessa sekä tavoitehakuisessa yrityksessä, jossa pääset vaikuttamaan. Toimipisteesi sijaitsee Espoossa tai Riihimäellä. Työ edellyttää kuitenkin säännöllistä läsnäoloa myös Imatran toimipisteessä sekä matkustusvalmiutta ulkomailla.

 

Mitä voit tuoda tiimiimme?

Etsimme innostunutta ja positiivista henkilöä, jolla on soveltuva koulutus ja kokemusta hankinnasta, vähittäiskaupasta tai tukkuliiketoiminnasta. Omaat kaupallisen ajattelutavan ja kartoitat jatkuvasti myös uusia toimittajia. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn sekä ottamaan vastuuta ostajana tuoteryhmäsi hankinnoista. Lisäksi olet analyyttinen tiimipelaaja ja osaat hyödyntää numeroita liiketoiminnan kehittämiseksi. Tehtävässä menestymisen kannalta suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito on tärkeää.

 

Valmiina tunnelmalliseen työympäristöön? Lähetä hakemus!

Hakeaksesi tehtävää lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksen kera 25.11.2018 mennessä osoitteeseen havi@havi.fi tai osoitteella: Suomen Kerta Oy, Niittykatu 6 C, 02200 Espoo merkillä ”Ostaja 2018 ”. Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella 8.11. klo 15-16 tai 14.11. klo 10-12 / Linda Schlobohm, toimitusjohtaja, Puh. 010 843 4301