(Poistunut julkaisusta)

TUOTERYHMÄVASTAAVA / OSASTOPÄÄLLIKKÖ
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2020

Haemme myynti- ja palveluhenkistä TUOTERYHMÄVASTAAVAA asiakkaallemme Gigantti Megastore Oulu Oy:lle

Tehtävässäsi vastaat pienten kodinkoneiden (SDA) osastosta sekä oman sektorisi myynnin edistämisestä yhdessä osastopäällikön kanssa. Huolehdit tiedonkulusta pääkonttorin ja oman myymäläsi välillä. Pidät lisäksi huolta, että tuoteryhmäsi noudattaa ketjun konseptia, myymälästandardia ja ketjun rutiineja.

Työtehtäväsi koostuu myyntityöstä ja tavoitteenasi on ylittää asiakkaidemme odotukset tarjoamalla heille monipuolisia tuote- ja palvelukokonaisuuksia. Kaikessa työssäsi olet esimerkkinä koko osastollesi.
 
Hakijalta odotamme

- positiivista asennetta ja aktiivista otetta työntekoon.
- kokemusta ja näkemystä myynnistä ja esimiehenä toimimisesta.
- oma-aloitteisuutta ja halua kantaa vastuuta.
- kommunikointi myös englannin kielellä.

Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.

Hae tehtävään!

Mikäli kiinnostuksesi heräsi tehtävää kohtaan ja uskot olevasi etsimämme tekijä, jätäthän hakemuksen osoitteessa www.amiko.fi! Tehtävästä lisätietoa antaa Amikolta Yhteyspäällikkö Miikka, p. 050 471 0788

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!