(Poistunut julkaisusta)

Tuoteryhmäpäällikkö
Haugen-Gruppen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2020

Onko vähittäiskaupan maailma ja erilaiset keittiöt lähellä sydäntäsi? Pursuatko ideoita kansainvälisesti tunnettujen brändien markkina-aseman kehittämiseen? Meillä on vahva visio toimia elintarvikkeiden maahantuonnin edelläkävijänä Suomessa ja edelleen rikastuttaa suomalaista ruokakulttuuria. Toimintamme on voimakkaassa kasvussa. Etsimme tiimiimme määräaikaista tuoteryhmäpäällikköä äitiysloman sijaiseksi ainakin syyskuun 2021 alkuun asti.

 

Tuoteryhmäpäällikkönä vastaat Meksiko- ja Snacking-tuoteryhmien liiketoiminnan kehittämisestä ja kannattavuudesta. Vastuullesi kuuluu mm. Indian ja Häagen-Dazs brändit. Position tehtäväskaala on hyvin monipuolinen alkaen vuosisuunnitelman ja budjetoinnin laatimisesta niiden toteutumisen seurantaan. Lisäksi tehtävään kuuluu markkinointitoimenpiteiden suunnittelu ja toteuttaminen yhteistyössä partneriemme kanssa, tuoteportfolion hallinta ja uutuustuotteiden lanseeraukset. Toimit tiiviissä yhteistyössä myynti- ja toimitusketjutiimin kanssa. Tukena sinulla on markkinointitiimissä loistavat kollegat, vähittäiskauppakanavan toiminnoista vastaava esimies ja tietenkin koko Haugen-Gruppenin osaava tiimi.

 

Tehtävään soveltuu loistavasti henkilö, jolla on jo kertynyt kokemusta PT-kaupan brändien ja liiketoiminnan kehittämisestä sekä myynnin että markkinoinnin näkökulmasta. Tunnet keskusliikkeiden toimintamallit ja kykenet organisoimaan tekemisiä välillä nopeastikin muuttuvissa tilanteissa. Haluat ja pystyt tekemään päätöksiä ja perustelemaan niitä lukujen pohjalta. Sinulta löytyy sopivassa suhteessa luovuutta, intohimoa ja nälkää kehittää tuoteryhmien brändejä eteenpäin! Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi ja olet tietysti tosi hyvä tyyppi!

 

Sopivalle ehdokkaalle lupaamme kilpailukykyisen palkan, kattavat henkilöstöedut mm. laajan terveyshuollon, liikunta- ja kulttuurisetelitedun ja modernit työvälineet.

 

Kiinnostuitko? Laita vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV mahdollisimman pian, mutta viimeistään sunnuntaina 7.6 mennessä osoitteeseen virpi.tiainen(at)haugen-gruppen.com.

 

Tehtävään liittyviin tiedusteluihin vastaa Retail Director jouni.kesseli(at)haugen-gruppen.com tai soita 044-3779070. Parhaiten tavoitettavissa päivittäin klo 8:00-9:00.