(Poistunut julkaisusta)

Tuoteryhmäpäällikkö
Orkla Confectionery & Snacks Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019


Orkla Suomen missiona on tehdä elämästä parempaa paikallisilla ja vastuullisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat terveellisempiä valintoja. Haluatko olla osa menestystarinaamme ja olla mukana varmistamassa, että monet Suomen vahvimmista brändeistä jatkavat kasvuaan ja kehitystään? Jos vastasit kyllä, voit olla uusi kollegamme!

ORKLA SUOMI HAKEE TUOTERYHMÄPÄÄLLIKKÖÄ PANDAN LAKRITSITUOTTEIDEN MARKKINOINTIIN perhevapaan sijaisuuden ajaksi

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden laaja-alaiseen lakritsituotteiston kehittämistyöhön sekä markkinointiin osallistumisen.

Toimenkuvassasi vastaat monipuolisesti koko Pandan lakritsivalikoimasta ja sen kehittämisestä. Seuraat aktiivisesti alan kehitystä ja trendejä, ideoit, konseptoit ja toteutat tuotelanseerauksia. Toimenkuvaan kuuluu tiivis yhteistyö tuotekehityksen, tuotannon, myynnin sekä muiden sidosryhmien kanssa. Osallistut tiiviisti myös Pandan markkinointiin ja brändin kehittämiseen yhteistyössä koko markkinointitiimin kanssa.

Tukenasi toimii ammattitaitoinen ja jatkuvasti kehittyvä työyhteisö, jossa on kansainvälisen konsernin palkitsemis-, koulutus- ja etenemismahdollisuudet. Tuoteryhmäpäällikkö on osa markkinointitiimiämme ja raportoi markkinointipäällikölle. Työpiste on joko Vantaalla tai Vaajakosken tehtaallamme, valintasi mukaan. Toimenkuvan menestyksekäs hoitaminen vaatii tiivistä läsnäoloa Pandan tehtaalla Vaajakoskella. Toivomme sinun aloittavan mahdollisimman pian rekrytointiprosessin jälkeen.


Odotuksemme sinulta
Sinulla on sopiva korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkinto, esimerkiksi kauppatieteistä. Lisäksi sinulla on kokemusta Suomen Päivittäistavarakaupasta, FMCG liiketoiminnasta sekä näkemystä onnistuneesta markkinoinnista.  

Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomeksi ja sinulla on myös hyvä englannin kielen taito. Ruotsin kielen taito on suuri plussa. Olet utelias ja sinua kiinnostaa makeismaailma. Kaupallinen ympäristö on sinulle tuttu ja olet joustava ja tehokas tiimipelaaja.


Kiinnostuitko tehtävästä?
Sopiiko yllä oleva kuvaus sinuun? Lähetä meille hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 2.9.2019 rekrytointiportaalimme kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointipäällikkö Anna Willberg joko sähköpostitse (anna.willberg@orkla.fi) tai puhelimitse (040 523 5221) pe 16.8 klo 13-15 tai ti 20.8 klo 13-15.