(Poistunut julkaisusta)

Tuoteryhmäpäällikkö
SFS Intec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2019

Vahvistamme Suomen organisaatiotamme ja haemme nyt 

TUOTERYHMÄPÄÄLLIKKÖÄ

Rakentamisen divisioonaan, vastuualueenaan alumiinisten julkisivujärjestelmien myyntitoiminnan aloittaminen ja liiketoiminnan kokonaisvaltainen hoitaminen ja kehittäminen Suomessa.

Tehtävänäsi on hoitaa Nvelope- julkisivukiinnikeratkaisuiden myyntiä, kehittää ja ylläpitää olemassa olevia asiakassuhteita ja tehdä uusasiakashankintaa. Tehtäviisi kuuluu myös kouluttaa asiakkaitamme ja rakennusalan suunnittelijoita ja edustaa yritystä erilaisissa alan tilaisuuksissa ja yhdistyksissä. Työssäsi olet asiakkaiden lisäksi läheisessä yhteistyössä myös kansainvälisten kollegoidesi kanssa, joten työhön kuuluu kotimaassa matkustamisen lisäksi myös jonkin verran matkoja ulkomaille. Raportoit tehtävässäsi suoraan toimitusjohtajalle.

Toivomme sinulta julkisivujärjestelmien, niiden asennustöiden ja niihin liittyvien tuotteiden tuntemusta sekä kokemusta konsultoivasta teknisestä myynnistä. Koulutukseltasi olet mielellään rakennusalan insinööri, mutta myös muu soveltuva koulutus tai työkokemus alalta lasketaan eduksesi. Olet oma-aloitteinen, asiakaspalveluhenkinen ja tulosorientoitunut. On tärkeää, että tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja kykenet toimimaan paineen alla, löytäen ratkaisut asiakkaiden tarpeisiin.

Sujuva suullinen- ja kirjallinen suomen- ja englanninkielen taito on välttämätön tehtävässä menestymisessä. Muu kielitaito katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen ja mahdollisuuden bonuksiin, täyden autoedun sekä työterveyshuollon. Saat kattavan perehdytyksen ja säännöllisen koulutuksen ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Pääset mukaan tehokkaaseen ja joustavaan työyhteisöön, joka on sitoutunut puhaltamaan yhteen hiileen toisiaan tukien.

Lisätietoa tehtävästä antaa Target Headhunting Oy, Timo Välenoja: P. 050 4442783, timo.valenoja@targetheadhunting.fi Lähetäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen 25.8.2019 mennessä täyttämällä sähköinen lomake osoitteessa: www.targetheadhunting.fi > Työpaikat