(Poistunut julkaisusta)

Tuoteryhmäpäällikkö
Delitalo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019

Haemme Vantaalle tai Tampereelle

TUOTERYHMÄPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaat Delitalon tuotteistosta ja sen kehittämisestä. Tämä tarkoittaa valikoimastrategian suunnittelua, Ideasta markkinoille -putken hallintaa,  tuotekannattavuudesta vastaamista ja hinnoittelua; tarvittaessa myös alihankintayhteyksiä. Lisäksi vastuualueellesi kuuluvat tuotteiston markkinointitoimenpiteet. Raportoit toimitusjohtajalle.

Olet tärkeä lenkki toiminnassamme, joten toivomme sinulta vahvaa ruoka-osaamista sekä ymmärrystä ja kokemusta palvelutiskitoiminnasta. Hallitset kuin vettä vain erilaiset prosessit, mutta et jää niiden vangiksi, vaan osaat soveltaa ja hyödyntää niitä rakentaessasi uusia toimintatapoja. Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus. Erityisesti arvostamme kuitenkin  kokemusta palvelutiskien toiminnasta ja tuoteryhmähallintaan liittyvistä vastaavista tehtävistä.

Luonteeltasi olet avoin, aikaansaava, innostunut ja innostava. Olet yhteistyökykyinen sekä huumorintajuinen ja tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa.  Pystyt ratkomaan haasteita itsenäisesti ja osaat myös haastaa – et päästä esimiestäsikään helpolla. Ennen kaikkea pidät hyvästä ruuasta!

Odotamme sinulta, emme enempää emmekä vähempää, kuin tulevaisuuden hittituotteiden kehittämistä vähittäiskaupan palvelutiskeihin yhdessä muun Delitalo-tiimimme kanssa.

Kiinnostaako näköalapaikka elintarvikealan ja päivittäistavarakaupan maailmaan pienessä yrityksessä, jolla on suuren yrityksen resurssit? Haluatko olla mukana muuttamassa palvelumyynnin maailmaa? Jos vastasit kyllä, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 24.6. osoitteessa https://rekry.saarioinen.fi/meprekry. Delitalon toimitusjohtaja Miika Helenius on käytettävissäsi, mikäli haluat tehtävästä lisätietoja. Voit soittaa Miikalle numeroon 040 590 3845 koska tahansa, varmimmin tavoitat hänet kuitenkin ke 12.6. klo 8-10 sekä to 13.6. klo 15-17.