(Poistunut julkaisusta)

Tuoteryhmäpäällikkö
Apetit Ruoka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018

Apetit on kasvisten ykkönen, vahvasti kotimaiseen ruoan alkutuotantoon toimintansa perustava elintarvikeyhtiö. Luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Haluamme olla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen edelläkävijä. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetitin liikevaihto vuonna 2017 oli 312 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä noin 630. Lue meistä lisää osoitteessa apetitgroup.fi.

Rakennamme Apetitista maan herkullisinta hyvinvointibrändiä, ja tätä tavoitetta toteuttamaan etsimme  kokenutta ja intohimolla ruokaan suhtautuva

TUOTERYHMÄPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan nimetyistä tuoteryhmistä pakasteissa ja/tai tuoretuotteissa. Tehtäviisi kuuluu tuoteryhmähallinta ja valikoiman kehittäminen vastaamaan vähittäiskaupan, HoReCa-asiakkaiden, kansainvälisen kaupan ja teollisuusasiakkaiden tarpeisiin. Kehität myös kokonaan uusia, vahvoja kaupallisia konsepteja yhdessä tuotekehityksen, myynnin ja markkinoinnin kanssa. Vastaat valikoiman hallinnan prosessista myynnin, markkinoinnin, tuotekehityksen ja SOP-prosessin rajapinnoissa.

Edellytämme vahvaa kaupallista otetta, analyyttisiä taitoja ja strategista ajattelua. Sinulla on asiakaslähtöinen työskentelytapa ja kykyä hahmottaa tulevia trendejä. Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja vahvoja näyttöjä uusien liiketoimintamahdollisuuksien tunnistamisesta, sekä toimen kansainvälisyyteen riittävä kokemus ja kielitaito. Arvostamme kokemusta elintarviketeollisuuden kaupallisista tehtävistä, sekä päivittäistavarakaupan ja elintarvikemyynnin hyvää tuntemusta.

Hallitset sujuvasti kategorian hallinnan ja analytiikan työkalut. Olet erinomainen viestijä, ja sinulla on hyvät projektityöskentelytaidot, sekä kokemusta tuotelanseerausten johtamisesta. Markkinatutkimusten koordinointi ja kaupallisen potentiaalin arviointi on sinulle ennestään tuttua, ja osaat muodostaa tutkimustulosten ja markkinadatan perusteella konkreettisia kehityssuunnitelmia.

Sinä olet motivoitunut tuloksentekijä. Työn eri osa-alueiden hallinta edellyttää kykyä työskennellä itsenäisesti ja määrätietoisesti kohti asetettuja tavoitteita. Johdat samanaikaisesti useita projekteja ja hyvien vuorovaikutustaitojen ja positiivisen asenteen avulla pystyt vaikuttamaan ihmisiin ja rakennat vahvoja suhteita läpi organisaation. 

Työ sisältää säännöllistä matkustamista kotimaan toimipisteissä. Kuulut Apetit Ruoka Oy:n kaupalliseen organisaatioon, ja raportoit tuotteista, tuotekehityksestä ja tutkimuksesta vastaavalle johtajalle. Toimipaikkasi sijaitsee Helsingissä tai Säkylässä.

Tarjoamme ammattitaitoisen ja innostavan työympäristön, sekä hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen Apetit Ruokaratkaisuissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotteista ja tuotekehityksestä vastaava johtaja, Tarja Honkala, puh. 010 402 2122. Soitathan mieluiten 2.11. klo 12-16 tai 8.11. klo 9-11.

Hae paikkaa 18.11.2018 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake osoitteessa https://apetitgroup.fi/tyopaikka/tuoteryhmapaallikko-2/