(Poistunut julkaisusta)

Tuoteryhmäpäällikkö
Abloy Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018

Haemme Joensuuhun 

TUOTERYHMÄPÄÄLLIKKÖÄ

Tuoteryhmäpäällikkönä vastaat Abloy Door Control -yksikön globaalista liiketoiminnan kehityksestä Product management -tiimin jäsenenä. Liiketoimintayksikkösi on yksi ASSA ABLOY -konsernin ovensuljinvalmistuksen osaamiskeskuksista ja kasvutavoitteet ovat korkeat. Vastuualueellesi kuuluvat mm. tuoteryhmän kasvutavoitteisiin liittyvien toimenpiteiden läpivienti, ovensuljin- ja oviautomatiikkatuotteiston kokonaishallinta sekä tuotelanseeraukset.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutus ja pystyt työskentelemään sujuvasti englannin kielellä. Tehtävässä menestymiseen tarvitset valmiuksia itsenäiseen projektityöskentelyyn, mukautumiskykyä nopeastikin vaihtuvissa olosuhteissa sekä asiakaslähtöistä, positiivista asennetta. Arvostamme kokemusta turvallisuusalalta.

Toimimme maailmanlaajuisesti, joten työ edellyttää matkustusvalmiutta sekä ulkomailla että kotimaassa, hyviä ihmissuhde- ja neuvottelutaitoja ja halua oppia uutta. Odotamme sinulta aktiivista otetta ollessasi osana Abloy Door Control menestystarinaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoiminnan kehityspäällikkö Tuija Kuokkanen, p. 040 590 8486. Yhteydenotot arkisin klo 14-16.

Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 20.5.2018 mennessä osoitteessa
https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?e1ac008b&lang=fi-FI