(Poistunut julkaisusta)

TUOTERYHMÄPÄÄLLIKKÖ
TEKNOSAFE OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2018

Teknosafen toiminnan perusarvoja ovat hyvä laadukas palvelu ja asiakkaiden sekä muiden sidosryhmien vaatimusten huomiointi.  Yritys on saanut laatusertifikaatin toiminnan kaikille osa-alueille: huolto, myynti sekä koulutus ja konsultointi.

Yhtiön vahva kasvustrategia nojaa teollisuusasiakkaisiin ja teollisuuden palveluiden liiketoiminnan kasvattamiseen. Tuotetyhmäpäällikön avainrooli on edistää kiinteät sammutusjärjestelmät-tuoteryhmän vahvaa kasvua.

Tuoteryhmäpäällikkö vastaa Teknosafen maahantuomien kiinteiden sammutusjärjestelmien komponenttien myynnistä ja markkinoinnista. Painopiste on yhteistyössä suunnittelijoiden/suunnittelutoimistojen kanssa. Tuoteryhmäpäällikkö osallistuu myös kiinteästi päämiesyhteyksiin ja tuotteisiin liittyvän teknisen tiedon välittämiseen valmistajilta asiakkaille.

Työ edellyttää teknistä osaamista mielellään palotorjunnan tai turvallisuusjärjestelmien alueelta. Rooli on itsenäistä ja tiivistä, luonteeltaan konsultoivaa ja asiantuntevaa asiakasyhteistyötä.

Koulutukseltasi olet teknikko tai insinööri. Suunnittelukokemus sammutusjärjestelmien parista on eduksi.

Teknosafe tarjoaa valittavalle henkilölle mahdollisuuden toimia alan huipputuotteiden parissa taloudellisesti vahvan ja kasvavan yrityksen taustatuella.

Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaa Ville Valtonen, Romana Management, 040 582 8838, varmimmin ke 14.3. klo 17:15-18:00 ja to 15.3. klo 11-12.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si 21.3.2018 mennessä www.romana.fi /avoimet tehtävät /Teknosafe - tuoteryhmäpäällikkö