(Poistunut julkaisusta)

Tuoteryhmäpäällikkö
Tecalemit Flow Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018
Tecalemit Flow Oy
Tecalemit Flow Oy:n tuoteohjelma käsittää venttiilit, pumput, prosessiautomaation kenttälaitteet, instrumentoinnin ja tyhjiötekniikan. Yrityksen vahvuutena on osaava henkilökunta ja alansa johtavat laitevalmistajat. Laajennamme ja ylläpidämme jatkuvasti kilpailukykyistä tuotevalikoimaa ja osaamistamme läheisessä yhteistyössä johtavien valmistajien kanssa. Markkina-alueemme on Suomi.
Toimenkuva
Tehtävässä vastaat räjähdystekniikka tuoteryhmästä (laitosten ja laitteiden suojaus sekä järjestelmät). Toimit projektiluontoisesti teollisuuslaitosprojekteissa ja teet laajaa yhteistyötä projektien muiden avainhenkilöiden kanssa (suunnittelutoimistot, asiakas, rakennusliikkeet). Myös yhteistyö toimittajan kanssa on erittäin tärkeässä roolissa. Toimittaja on maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Asiakaskuntana on sekä vanhoja että uusia asiakkuuksia. Vastaat tuoteryhmän myynnistä ja tuloksesta.
Odotamme sinulta
Olet aidosti myyntitehtävissä viihtyvä, avoin ja asiakaslähtöisen asenteen työntekoon omaava henkilö. Haluat tehdä pitkäjänteistä yhteistyötä ja suunnittelua asiakkaan kanssa projekteissa. Yhteistyökykysi ovat huippuluokkaa ja viihdyt asiakasrajapinnassa.

Odotamme, että sinulla on teknistä ymmärrystä ja olet aidosti kiinnostunut myynti- sekä asiakaspalvelutyöstä, siedät välillä kiireistä työtahtia ja olet työotteiltasi itseohjautuva, täsmällinen ja tarkka. Hallitset hyvin kokonaisuuksia ja projektiluontoinen työskentelytapa sopii sinulle.
Koulutus ja työkokemus
Etsimällämme henkilöllä on tekninen koulutus esim. insinööri, diplomi-insinööri (konetekniikka/prosessiteollisuus/teollisuuden tuotanto) ja mielellään kokemusta teknisten tuotteiden myynnistä. Pärjäät sujuvan suomen kielen lisäksi myös englannin kielellä. Voit olla vastavalmistunut tai jo pidempään työelämässä ollut hakija. Tärkeintä on, että olet myyntihenkinen ja itseohjautuva persoona ja viihdyt työn parissa matkustaen.
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen haastavassa työtehtävässä ja mielenkiintoisessa toimintaympäristössä. Tuotekoulutus on kattava ja saat hyvän perehdytyksen työhön. Tuotekoulutuksia järjestää päämiehemme Euroopassa.
Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Marcus Finne p, 044 700 6754. Rekrytoinnin teemme yhteistyössä Vmp Groupin kanssa ja lisätietoja antaa myös VMP Groupin HR- asiantuntija Tiina Sandell, p. 040 307 5109.

Jos tunnistit itsesi ja etsit uusia haasteita, hae tehtävää lähettämällä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen työhakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@vmp.fi 01.03.2018 mennessä otsikolla ”Tuoteryhmäpäällikkö, Tecalemit Flow Oy”.
Kesto
vakituinen
Lisätietoja
Tiina Sandell, Tiina.Sandell@vmp.fi, 0403075109
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 01.03.2018 mennessä.