(Poistunut julkaisusta)

Tuoteryhmäpäällikkö, sähkön kysyntäjousto ja sähköinen liikenne
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

TULE TEKEMÄÄN UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Liity joukkoomme.

TUOTERYHMÄPÄÄLLIKKÖ, sähkön kysyntäjousto ja sähköinen liikenne

Tarvitsemme sinua vastaamaan uusista sähkön kysyntäjoustoon ja sähköiseen liikenteeseen liittyvistä energiatuotteistamme ja -palveluistamme – Tuotteistusvaiheesta myynnin vauhdittamiseen saakka. Työskentelet alan huipputiimin kanssa, tuote-/palvelukehitysguruista ratkaisumyynnin ammattilaisiin. Meillä pääset edistämään Helenin kasvua ja olemaan keskeisesti mukana uudenlaisen energialiiketoiminnan rakentamisessa.

Odotamme, että hallitset tuotteistamisen pelisäännöt sekä pitkän tähtäimen tuotestrategiat. Olet liiketoimintalähtöinen, numero-orientoitunut ja vuorovaikutustaitoinen ammattilainen. Ymmärrät asiakkaan merkityksen menestyvässä liiketoiminnassa. Sinulla on kokemusta ja osaamista kysyntäjoustosta ja/tai sähköisestä liikenteestä.

Omaat kaupallisen lähestymistavan, pystyt ohjaamaan ja priorisoimaan toimintaa. Omaat erinomaiset yhteistyö-, kommunikointi- ja vaikuttamistaidot sekä sisäistä että ulkoista sidosryhmäyhteistyötä ajatellen. Olet valmis tarttumaan haasteisiin ja rakentamaan kanssamme uutta liiketoimintaa.

Tehtäviisi kuuluu

  • uusien liiketoimintamahdollisuuksien ideoiminen ja toteuttaminen
  • tuotteistaminen
  • uusien tuoteperheiden kannattavuudesta vastaaminen, mm. kannattavuus- ja markkina-analyysien kautta
  • uusien tuotteiden ja palvelujen myyntihenkilöstön ja tuotemarkkinoinnin tukeminen mm. koulutuksella, materiaaleilla ja asiakaskohtaamisissa

Kiinnostuitko? Lisätietoa tehtävästä saat Markus Lehtoselta p.050 559 2289, parhaiten tavoitettavissa 5.2 klo 15-17 ja 12.2 klo 9-11.

Huomioithan, että täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä ja käsittelemme hakemuksia koko hakuajan, joten hae tehtävää sähköisellä hakemuksellamme mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.2.2018.