(Poistunut julkaisusta)

Tuoteryhmäpäällikkö, Nordica Oils Finland, Etelä-Pohjanmaa
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2020

Haemme nyt Nordica Oils Finlandille TUOTERYHMÄPÄÄLLIKKÖÄ

Tuoteryhmäpäällikön monipuolisessa ja haastavassa myyntivastuullisessa tehtävässä hoidat vastuualueesi tehtäviä itsenäisesti ja proaktiivisesti. Tässä roolissa vastaat Nordica Oils:in maahantuoman uuden tuoteryhmän myynnistä ja markkinoinnista sekä näiden osa-alueiden ammattimaisesta kehittämisestä. Hakemamme henkilö ymmärtää laadukkaan asiakaspalvelun sekä aktiivisen kenttämyynnin merkityksen. Eduksi katsomme alan tuotetuntemuksen ja kokemuksen esimerkiksi varaosamyynnistä

Tuoteryhmäpäällikkönä vastaat seuraavista kokonaisuuksista:

  • vastaaminen uuden tuoteryhmän tuotteiden myynnistä ja markkinoinnista valtakunnallisesti
  • korjaamoiden, korjaamoketjujen ja katsastusasemien yhteyshenkilöiden kontaktoiminen aktiivisesti
  • asiakkaille pidettävien demotilaisuuksien suunnittelu ja toteuttaminen
  • olemassa olevan verkkokaupan kehittäminen uuden tuoteryhmän osalta

Etsimämme henkilö on pitkäjänteinen, idearikas sekä omaa reippaan asenteen työtä kohtaan. Toivomme motivoitunutta ja aikaansaavaa asennetta sekä näyttöä tuloksellisesta myynnistä. Sinulla voi olla työkokemuksella tai koulutuksen kautta hankittu myynnin vahva osaaminen ja ymmärrys auto- tai muulta soveltuvalta tekniikan alalta sekä osaat soveltaa ammattitaitoasi tehtävään kuuluviin vastuualueisiin. Odotamme sinulta analyyttista ja pitkäjänteistä ajattelua, mutta myös ketterää ja tehokasta työskentelytapaa. 

Työ pitää sisällään runsaasti asiakaskohtaamisia, joten valmiutta työmatkustukseen edellytetään. Asiakastapaamisten ohella työskentelet kotitoimistoltasi. Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä luoda kestäviä ja menestyksellisiä yhteistyösuhteita.

Palkka rakentuu pohjapalkasta sekä myynnin provisio-osasta, johon pystyt itse omilla myyntitaidoillasi vaikuttamaan. 

Tehtävään valittu henkilö rekrytoituu Nordica Oils Finlandille vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

KIINNOSTUITKO? Hae tehtävää 29.11.2020 mennessä täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa avainosaamisesi, ammatilliset onnistumisesi sekä miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo suosittelijoineen ja palkkatoiveesi.


Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden HR Team Leader Sofia Rosvall, sofia.rosvall@nordic.fi tai puh 050 381 1000.