(Poistunut julkaisusta)

Tuoteryhmäpäällikkö, kauneus- ja ihonhoitotuotteet
Tamro Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018

Apteekki on suomalaisten eniten käyttämä terveyspalvelu. Haemme nyt osaajia Suomeen perustettavaan uuteen apteekkiketjuyritykseen, jonka omistajiksi tulevat Tamro ja yksityiset apteekkarit.

Tule rakentamaan kanssamme aivan uudenlaista ketjua, joka tulee haastamaan suomalaisten käsityksen apteekeista. Tulevaisuuden apteekki kannustaa huolehtimaan terveydestä jo tänään, jotta huomispäivä olisi huoleton. Palvelut, valikoima ja tunnelma luovat välittävän ilmapiirin, jossa asiointikokemus on aivan omaa luokkaansa.  

Pääset työskentelemään apteekki- ja kuluttajaliiketoiminnan osaajista muodostuvassa tiimissä, jonka fokuksessa on toimialan asiantuntevin palvelukokonaisuus ja edistynein digitaalinen ympäristö.

Nyt etsimme joukkoomme Tuoteryhmäpäällikköä, jonka vastuualueelle kuuluvat kauneus- ja ihonhoitotuotteet. Huolehdit nimettyjen tuoteryhmien valikoima- ja tilasuunnitelmien laatimisesta erilaisille apteekkisegmenteille. Seuraat ja analysoit tiiviisti apteekkien myynnin trendejä ja toimit tavoitteellisesti myyntitulosten aikaansaamiseksi. Vastaat apteekkien valikoima- ja kampanjaneuvotteluista terveystuotteiden markkinoijien kanssa. Lisäksi tuet apteekkeja valikoimasuunnitelmien jalkautuksessa ja vahvistat asiantuntemuksellasi apteekkiketjun markkinointiviestinnän sisällöntuotantoa. Osallistut myös tuoteryhmähallinnan käytäntöjen ja järjestelmätuen kehitykseen.

Olet aktiivinen tiimipeluri ja perustelet näkemyksesi sujuvasti faktojen avulla, ja lunastat osaamisellasi ja palvelualttiudellasi asemasi apteekkareiden ja apteekkien henkilökunnan keskuudessa.

Edellytämme sinulta aiempaa kokemusta tuoteryhmäpäällikön ja/tai analyytikon tehtävistä sekä kaupallista ja/tai farmaseuttista korkeakoulututkintoa. Kokemus apteekkialalta sekä kauneus- ja ihonhoitotuotteista katsotaan eduksi, samoin kokemus ketjumaisesta toiminnasta.    

Toimipaikkasi sijaitsee Vantaalla Tamrotalossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoiminnan kehityspäällikkö Riitta Heiskanen, p. 0500-870109, parhaiten tavoitettavissa tiistaina 9.10. klo 9-11.30 tai tiistaina 16.10. klo 12-14.30.

Hakuaika päättyy keskiviikkona 17.10.2018.


Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Sinulla on kokemusta yhteistyöstä terveystuotteiden markkinoijien kanssa
  • Sinulla on kokemusta kauneus- ja ihonhoitotuotteiden markkinasta
  • Tulet hyvin toimeen numeroiden kanssa ja olet tavoitehakuinen
  • Hallitset kannattavuuslaskelmien perusteet
  • Sinulla on kokemusta valikoimasuunnittelusta
  • Järjestelmä- ja prosessikehityksen perusteet katsotaan eduksi
  • Sujuva suomen kielen taito
  • Sujuva englannin kielen taito
  • Sinulla on hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot
  • Sinulla on analyyttinen lähestymistapa työntekoon

Ota yhteyttä:

Puhelin: 040 0522 955 Sijainti: Tamrotalo, Rajatorpantie 41 B 01640 Vantaa