(Poistunut julkaisusta)

Tuoteryhmäpäällikkö, itsehoitolääkkeet ja ravintolisät
Tamro Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018

Apteekki on suomalaisten eniten käyttämä terveyspalvelu. Haemme nyt osaajia Suomeen perustettavaan uuteen apteekkiketjuyritykseen, jonka omistajiksi tulevat Tamro ja yksityiset apteekkarit.

Tule rakentamaan kanssamme aivan uudenlaista ketjua, joka tulee haastamaan suomalaisten käsityksen apteekeista. Tulevaisuuden apteekki kannustaa huolehtimaan terveydestä jo tänään, jotta huomispäivä olisi huoleton. Palvelut, valikoima ja tunnelma luovat välittävän ilmapiirin, jossa asiointikokemus on aivan omaa luokkaansa.  

Pääset työskentelemään apteekki- ja kuluttajaliiketoiminnan osaajista muodostuvassa tiimissä, jonka fokuksessa on toimialan asiantuntevin palvelukokonaisuus ja edistynein digitaalinen ympäristö.

Nyt etsimme joukkoomme Tuoteryhmäpäällikköä, jonka vastuualueelle kuuluvat itsehoitolääkkeet ja ravintolisät. Huolehdit nimettyjen tuoteryhmien valikoimasuunnitelmien ja tilasuunnitelmien laatimisesta erilaisille apteekkisegmenteille. Seuraat ja analysoit tiiviisti apteekkien myynnin trendejä ja toimit tavoitteellisesti myyntitulosten aikaansaamiseksi. Vastaat apteekkien valikoima- ja kampanjaneuvotteluista terveystuotteiden markkinoijien kanssa. Lisäksi tuet apteekkeja valikoimasuunnitelmien jalkautuksessa ja vahvistat asiantuntemuksellasi apteekkiketjun markkinointiviestinnän sisällöntuotantoa. Olet myös avainasemassa ketjun tuoteryhmähallinnan prosessien ja järjestelmätuen kehityksessä.

Olet aktiivinen tiimipeluri ja perustelet näkemyksesi sujuvasti faktojen avulla, ja lunastat osaamisellasi ja palvelualttiudellasi asemasi apteekkareiden ja apteekkien henkilökunnan keskuudessa.

Edellytämme sinulta aiempaa kokemusta apteekkialalta esimerkiksi tuoteryhmäpäällikön, analyytikon ja/tai apteekkilaisen näkökulmasta, sekä kaupallista ja/tai farmaseuttista korkeakoulututkintoa. Kokemus itsehoitolääkkeistä tai ravintolisistä katsotaan eduksi, samoin kokemus ketjumaisesta toiminnasta.

Toimipaikkasi sijaitsee Vantaalla Tamrotalossa.

Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa liiketoiminnan kehityspäällikkö Riitta Heiskanen, riitta.heiskanen@tamro.com, 0500-870109, parhaiten tavoitettavissa tiistaina 9.10. klo 9-11 tai tiistaina 16.10. klo 12-14.30.

Hakuaika päättyy keskiviikkona 17.10.2018.

 

 


Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Sinulla on kokemusta yhteistyöstä terveystuotteiden markkinoijien kanssa
  • Tunnet hyvin apteekkien liiketoiminnan sekä itsehoitotuotemarkkinan
  • Tulet hyvin toimeen numeroiden kanssa ja olet tavoitehakuinen
  • Hallitset kannattavuuslaskelmien perusteet
  • Sinulla on kokemusta valikoimasuunnittelusta
  • Hallitset järjestelmä- ja prosessikehityksen perusteet
  • Sujuva suomen kielen taito
  • Sujuva englannin kielen taito
  • Sinulla on hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot
  • Sinulla on analyyttinen lähestymistapa työntekoon

 

 

 

 

 

 


Ota yhteyttä:

Puhelin: 020 445 11 Sijainti: Tamrotalo, Rajatorpantie 41 B 01640 Vantaa