(Poistunut julkaisusta)

TUOTERYHMÄPÄÄLLIKKÖ, digitalisaatio ja tietojärjestelmät
Ponsse Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019

Tuoteryhmäpäällikkönä vastaat Ponsse metsäkoneiden digitalisaatiosta ja tietojärjestelmistä sekä niiden kehittämisestä, jotta koneemme ovat myös tulevaisuudessa kilpailukykyisiä ja pystymme tuottamaan myös uusia tuotteita ja ratkaisuja.

Tuoteryhmäpäällikkönä vastaat Ponsse metsäkoneiden tietojärjestelmistä ja digitalisaatiosta. Tehtävänäsi on varmistaa, että Ponssen tietojärjestelmätuotteet ja digitaaliset palvelut tukevat metsäkoneidemme kilpailukykyä. Samalla tavoitteenasi on yhteistyössä myynnin ja tuotekehityksen kanssa muodostaa näkemys digitalisaation tuomista mahdollisuuksista kasvattaa Ponssen liiketoimintaa sekä kehittää uusia tuotteita ja palveluita. Seuraat aktiivisesti markkinoita, kilpailijoiden ratkaisuja ja teknologian tuomia mahdollisuuksia. Keräät ja analysoit asiakaspalautteet ja priorisoit tuotteiden jatkokehityksen toimenpiteet. Vastaat Ponssen metsäkoneiden digitalisaatiostrategiasta ja tietojärjestelmätuotteidemme roadmapeistä. Teet tiivistä yhteistyötä myynnin ja markkinoinnin, tuotekehityksen sekä tytäryhtiöidemme kanssa. Työn sijantipaikka on Vieremä, ja myös Tampere on mahdollinen. Raportoit tehtävässä toimitusjohtajalle.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta vastaavista tehtävistä ja liiketoimintaympäristöistä. Sinulla on jo vahvoja näyttöjä tuloksellisesta työskentelystä ja haluat nyt tarttua tilaisuuteen metsäkonealan huipulla. Vahvuuksiasi ovat digitalisaatio-osaaminen, kommunikaatio- ja yhteistyötaidot sekä päätöksentekokyky.

Tarjoamme sinulle loistavan työmahdollisuuden, jossa pääset kehittämään suomalaisia metsäkoneita digitalisaation seuraavalle tasolle sekä työyhteisön, jossa on reilu tekemisen meininki. Ponsselaisille asiakas on aina ykkönen.

Kiinnostuitko työskentelystä suomalaisessa, alansa kansainvälisiin edelläkävijöihin kuuluvassa yrityksessä? Hae tehtävää 25.8.2019  mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi, viite FI-14339. Lisätietoja tehtävästä antavat Mercuri Urvalin konsultti Sanna Aikio, puh. +358 40 717 9796  ja Ponssen toimitusjohtaja Juho Nummela, puh. +358 400 495 690.