(Poistunut julkaisusta)

Tuoteryhmäpäällikkö, Biketeam Oy (Vantaa)
Biketeam Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2020

Biketeam on Suomen suurimpia moottorikäyttöisten kaksipyöräisten jälleenmyyjäliikkeitä. Vantaan toimipisteessämme edustettuna BMW, Triumph, Kawasaki, Peugeot ja Drac moottoripyörät, mopot ja skootterit sekä laaja valikoima käytettyjä moottoripyöriä ja skoottereita.

Haemme nyt tuoteryhmäpäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Vantaan toimipisteeseemme.

Myyntityön lisäksi vastaat Kawasaki tuoteperheestä. Tehtäviisi kuuluvat tilausten budjetointi, tuotemerkin ylläpito sekä ennakkotilaukset. Vastaat myös tuotteiden saatavuudesta. Teet yhteistyötä maahantuojan kanssa ja osallistut tuotteryhmän edustus-ja koulutustapahtumiin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiemman työkokemuksen kautta hankittua vahvaa mp-alan teknistä- ja kaupallista tietotaitoa. Aiempi kokemus moottoripyörien, autojen tai veneiden myynnistä ja vaihtokaupasta on suotavaa.

Hakijoilta edellytämme:
• AB-ajokorttia
• Hyvää moottoripyörien merkki- ja mallituntemusta
• Innokkuutta ja motivaatiota myyntityöhön
• Suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme ympärivuotisen työsuhteen vakavaraisessa ja pitkään alalla toimineessa yrityksessä sekä ammattitaitoisen tiimin, jonka kanssa työskennellä. Työ on kokoaikainen ja työvuorot sijoittuvat arkisin klo 10-18 ja lauantaisin klo 10-15 välille.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä meille sähköpostitse CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen otsikolla "Tuoteryhmäpäällikkö". Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot: Nina Sarkki, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0390. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9-15.