(Poistunut julkaisusta)

Tuoteryhmäpäällikkö, älykkäät kiinteistöt
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2019

TULE TEKEMÄÄN UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Liity joukkoomme.

Tuoteryhmäpäällikkö, Älykkäät kiinteistöt

Tule edistämään asiakkaidemme energiatehokkuuden toteutumista! Helen hakee kasvua energiatehokkuuspalveluista, joiden avulla autamme asiakkaitamme vähentämään omaa kokonaisenergiankulutustaan. Tässä tehtävässä pääset kehittämään ja kaupallistamaan uutta liiketoimintaa vastuullisessa yrityksessä.

Vastaat Älykkäät kiinteistöt -tuoteportfoliokokonaisuudesta, johon kuuluvat erityisesti energiatehokkuuspalvelut ja alueellisten energiaratkaisujen palvelut. Tuot tiimiimme kaupallista näkemystä ja huolehdit siitä, että tuoteportfolio vastaa asiakastarpeitamme. 

Tehtäviisi kuuluvat liiketoimintasuunnitelmien laatiminen, tuotebudjetointi, hinnoittelu sekä myyntiaineiston suunnittelu. Oleellinen osa työtäsi on Go to market -prosessin suunnittelu ja koordinointi yhteistyössä Helenin markkinoinnin, myynnin sekä muun palvelukehitystiimin kanssa. Odotamme sinulta kokonaisnäkemystä sekä kunnianhimoa kulkea kohti yhteisiä tavoitteitamme. 

Jotta pärjäät tehtävässä, tulee sinulla olla aikaisempaa kokemusta Go to market- tehtävistä. Sinun ei tarvitse olla energia-alalta, mutta osaat rakentaa tuoteportfolion asiakkaidemme näkökulmasta. Jotta pystyt tuottamaan laadukasta budjetointia, hinnoittelua ja liiketoimintasuunnitelmia, tulet tarvitsemaan numeerista älykkyyttä. Eduksesi on, jos sinulla on lisäksi kokemusta kiinteistötekniikasta, rakennushankkeista ja digitaalisista palveluista. Tehtävä vaatii sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Toivomme sinusta tiimiimme organisointi- ja johtamiskykyistä tiimipelaajaa, joka pystyy toimimaan ja neuvottelemaan eri sidosryhmien kanssa. Muutoskyvykkyys, joustavuus sekä uskallus ovat tärkeitä ominaisuuksia – pääsethän osaksi ketterää kehitystyötä. Saat tueksesi Helenin maailman luokan osaajat – erityisesti tiiviin ja asiantuntevan Älykkäät kiinteistöt -tiimin. Tule rakentamaan kanssamme uutta energia-aikakautta.

Kiinnostuitko? Voit kysyä tehtävästä lisää Erika Salmenvaaralta (0400 831 551 / etunimi.sukunimi@helen.fi). Erika on parhaiten tavoitettavissa puhelimitse perjantaina 8.11.2019. klo 14-16. Hakea voit sähköisellä hakemuksellamme, viimeistään 12.11.2019 mennessä. Arvostamme kovasti, jos liität video-cv:n osaksi hakemustasi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!