(Poistunut julkaisusta)

TUOTERYHMÄHALLINTAPÄÄLLIKKÖ
Nestlé

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

Haluaisitko työskennellä avainpaikalla maailman suurimman elintarvikealan yrityksen tuotteiden parissa? Oletko analyyttinen ja proaktiivinen?

Etsimme nyt pääkonttorillemme Espoon Keilasatamaan tuoteryhmähallintapäällikköä edellisen siirtyessä uusiin haasteisiin talon sisällä.

Tarjoamme sinulle

Tehtävässäsi toimit tärkeässä asemassa keskeisellä paikalla vastaten useiden tuoteryhmien analysoinnista ja tilanhallinnasta. Kuulut 6 hengen asiakasmarkkinointitiimiimme ja raportoit asiakasmarkkinointiosaston vastaavalle. Työskentelet läheisesti myös avainasiakaspäälliköiden, myyntiedustajien, tuoteryhmävastaavien ja pohjoismaisen markkinointiorganisaation kanssa.

Asiakasmarkkinointitiimissä pääset työskentelemään monen eri funktion sekä suomalaisten että pohjoismaisten kollegoiden kanssa. Työ on monipuolista, voi olla välillä haastavaakin, mutta apua on aina saatavilla osaavilta kollegoilta. Emme myöskään unohda huumoria. Saat paljon vastuuta ja sinulla on myös mahdollisuus kehittää työskentelytapojamme.

Tulevassa tehtävässäsi

  • teet aktiivisesti yhteistyötä sekä ulkoisten (kaupparyhmät ja ketjut) että sisäisten (tuoteryhmät, myynti ja markkinointi) asiakkaiden kanssa
  • tuotat analytiikkaa päätöksenteon ja ohjeistuksen tueksi
  • kehität esillepanostrategioita yhdessä tuoteryhmien kanssa
  • tuotat ja kehität asiakaskohtaisia myynti- ja valikoima-analyysejä ja -ehdotuksia yhteistyössä tuoteryhmien ja asiakasvastuullisten kanssa
  • osallistut asiakastapaamisiin esittäen suosituksia ja ehdotuksia valikoima- ja tilanhallintaan liittyvissä asioissa  
  • tuotat ja kehität tuoteryhmäkohtaisia markkinaraportteja – ja analyysejä yhteistyössä tuoteryhmien kanssa

Mitä odotamme sinulta?

Tärkeintä tehtävässä menestymisen kannalta on vahva analyyttinen ja kaupallinen ajattelutyyli. Sinulla on järjestelmällinen tapa toimia ja erinomaiset yhteistyötaidot - nautit useiden eri tuoteryhmien kanssa työskentelystä ja sinua motivoikin erinomaiset tulokset ja tyytyväiset sidosryhmät. Olet kiinnostunut asioiden syy-seuraussuhteista ja halukas kehittämään tuoteryhmien asemaa omalla vahvalla panoksellasi. Sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja sinulla on harjaantunut kyky työskennellä tehokkaasti myös paineen alla. Uskallat tuoda oman näkemyksesi esille, myös isommalle yleisölle. Esiinnyt luontevasti niin sisäisille kuin ulkoisille asiakkaille. Olet huumorintajuinen tiimipeluri, joka pyrkii itsensä haastamiseen ja kehittämiseen.

Lisäksi toivomme, että sinulla on

  • tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus
  • vähintään 3 vuoden kokemus analyytikon, myynnin, markkinoinnin, ja/tai tilanhallintatehtävistä tai olet toiminut vastaavanlaisissa tehtävissä kaupan puolella
  • erinomaiset MS Officen ja erityisesti MS Excelin käyttötaidot
  • sujuva suullinen ja kirjallinen suomen- ja englanninkielentaito

Kaupan POS –datajärjestelmien ja pt-kaupan rakenteen tuntemus sekä kokemus tuoteryhmäprojekteista luetaan vahvasti eduksesi.

Nestlén kulttuuri

Nestléläisiä yhdistää intohimo menestyä ja tehdä merkityksellistä työtä. Työskentelemme nopeasti muuttuvassa ympäristössä - nautimme haasteista ja haluamme menestyä. Nestlé tarjoaa mahdollisuuden kasvaa ja ottaa vastuuta osana motivoituneiden ammattilaisten joukkoa. Teemme intohimoisesti töitä rennolla otteella monimuotoisuutta, innovaatioita ja hauskanpitoa unohtamatta. Lupaamme, että Nestléllä työtehtäviesi kautta voit parantaa lukemattomien kuluttajien elämää – ja samalla omaasi.

Haluatko tietää meistä lisää?

Seuraa meitä LinkedIn:ssä jos haluat kuulla lisää työmahdollisisuuksistamme. Instagramissa voit tutustua tarkemmin yrityskulttuuriimme ja siihen, millaista Nestléllä on työskennellä.

Kiinnostuitko?

Täytäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pikaisesti, viimeistään 21.10.2018 rekrytointijärjestelmässämme (www.nestle.fi/jobs). Käymme hakemuksia läpi ja kutsumme hakijoita haastatteluihin jo haun aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Paavo Tapio, johtaja tuoteryhmän kehitys ja aktivointi, puh. 040 502 9824 / paavo.tapio@fi.nestle.com. Yhteydenotot ti 9.10. klo 9-12, ma 15.10. klo 9-14, ti 16.10. klo 9-16, ja to 18.10. klo 9-14.