(Poistunut julkaisusta)

Tuotepakkaaja, Helsinki
Valio

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2018

Pitäjänmäellä, vain muutaman kilometrin päässä Helsingin keskustasta on tehdas, joka valmistaa suomalaisten rakastamia, maukkaita mehuja ja marjakeittoja. Tule ammattitaitoiseen ja mukavaan porukkaamme! Haemme nyt mehutehtaalle mehu- ja marjakeittopakkaamoon vakituiseen työsuhteeseen tuotepakkaajaa.

Tuotepakkaajan tehtäviin kuuluu mehutehtaan jälkipakkausprosessien itsenäinen hallinta, laadunvalvonta, häiriönpoisto sekä alueen pesutoiminnot. Tuotepakkaaja toimii palautuvan materiaalin osaston, mehutehtaan sekä Valion päävaraston rajapinnoissa ja työskentelee aktiivisesti yhteistyössä näiden sidosryhmien henkilöstön kanssa. Pakkaus toimii pääosin 2-vuorossa, 5 päivänä viikossa. Palkkaus on SEL:n työehtosopimuksen mukaan.

Odotamme sinulta:
- Hyvää työturvallisuusasennetta
- Ahkeruutta ja tarkkuutta
- Hyvää paineensietokykyä ja soveltuvuutta vuorotyöhön
- Oma-aloitteisuutta ja jämäkkää otetta työtehtäviin
- Hyvää tiimityöskentelytaitoa ja yhteistyökykyä
- Halukkuutta uuden oppimiseen ja itsensä kehittämiseen

Lisäksi arvostamme:
- Kokemusta pakkausprosesseista
- Kokemusta kappaletavara-automaatiosta
- Todistuksia hygieniaosaamisesta ja työturvallisuuskoulutuksesta
- Trukinajotaitoa

Kun aloitat meillä, saat hyvän perehdytyksen työtehtäviisi. Panostamme henkilöstömme osaamisen ja työelämän taitojen kehittämiseen koulutusten ja valmennusten kautta. Tarjoamme mielenkiintoisen, monipuolisen ja vastuullisen työn, saat myös käyttöösi suuren ja maineikkaan suomalaisen elintarvikeyrityksen edut.

Lisätietoja tehtävästä: Pakkausvastaava Tomi Kempas kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä, puh. 010 381 2576.

Hakemukset: Odotamme sinua jo innolla porukkaamme, haethan mahdollisimman pian! Hakemukset ja CV:n pyydämme lähettämään viimeistään 22.8.2018 mennessä hakulinkin kautta.