(Poistunut julkaisusta)

TUOTEPÄÄLLIKKÖ/OSTAJA, Viitasaari/Mikkeli
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018
Pisla Oy on vuonna 1976 perustettu yritys, nykyään Pisla Group Oy:n tytäryhtiö, jonka pääpaikka on Viitasaarella. Palvelemme rautakauppoja ja tavarataloja rakentamiseen ja sisustamiseen liittyvissä asioissa Suomessa, Skandinaviassa, Baltian maissa, Venäjällä, Puolassa, Tsekissä, Slovakiassa ja Saksassa. Omaa tuotantoa on Suomessa ja Puolassa. Pisla Oy on luotettava kotimainen yritys, jolla on kokemus rautakaupan alalta jo yli neljänkymmenen vuoden ajalta. Suomalaisen työn liitto on myöntänyt meille tästä merkiksi Avainlippu –tunnuksen.
Opa Muurikka Oy syntyi, kun kaksi vahvaa kotimaista toimijaa, Opa ja Muurikka, yhdistivät voimansa vuonna 2007. Tuotemerkit Opa, Muurikka ja Kotakeittiö näkyvät ulospäin kuluttajille. Opa Muurikka Oy on näiden kolmen brändin taustalla toimiva yhtiö. Opan päätuotealueita ovat keittiötarvikkeet ja ruoanlaittovälineet. Muurikan tuotteet ovat pääosin ulkokäyttöön, pihoille ja terasseille suunnattuja ruoanlaitto- ja elämystuotteita. Kotakeittiöt ovat kotaan tai pihalle sijoitettavia tulisijoja. Opa Muurikka Oy:n pääpaikka sijaitsee Mikkelissä ja se on osa Pisla Group -konsernia.

 

Haemme nyt Pislan Viitasaaren ja Opa Muurikan Mikkelin toimipisteisiin

TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ/OSTAJAA

yksi kummallekin paikkakunnalle.

Tehtävissä vastaat sovitun tuotealueen valikoiman ylläpidosta ja hankinnoista. Tehtävässä ostat jo sovittuja tuotteita, mutta etsit ja kartoitat myös uusia vaihtoehtoja. Sinulla on näkemystä ja kykyä kehittää tuoteryhmääsi kaupallisella ja systemaattisella otteella yhteistyössä muiden tuotepäälliköiden ja myynnin kanssa. Tehtävä edellyttää itsenäistä ja aktiivista työotetta, mutta et myöskään vierasta päivittäisiä rutiineja.

Odotamme sinulta:

-  kaupallista ja/tai teknistä koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta hankintatehtävistä ja toimittajayhteistyöstä
-  hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
-  oma-aloitteisuutta, suunnitelmallisuutta ja hyvää paineensietokykyä
-  sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
-  matkustusvalmiutta kotimaassa ja ulkomailla

Lisäksi arvostamme:

-  osaamista ja näyttöjä tuotehallinnan ja –kehittämisen tehtävistä
-  kokemusta kansainvälisistä hankinnoista
-  myynnillisyyttä ja näkemystä alan tulevaisuuden trendeistä
-  muu kielitaito katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle:

-  kansainvälisen työympäristön ja haastavan tehtävän nopeasti kasvavassa yrityksessä
-  monikulttuurisen konserniyhteisön ja ammattitaitoisen tiimin tuen
-  monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän, jossa on mahdollisuus kehittyä ammatillisesti ja edetä uralla
-  kattavat henkilöstöedut

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi oheisen HAE-painikkeen kautta palkkatoiveineen viimeistään 31.10.2018 mennessä. Mainitse hakemuksessasi haetko Viitasaarelle vai Mikkeliin tai mahdollisesti molemmille paikkakunnille.

Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Consultant Tiina Venäläinen puh. 050 300 4372 tai tiina.venalainen@manpowergroup.fi

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.