Tuotepäällikkö
Suomen Visor Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022

Haemme kasvumme vahvistukseksi Poriin 

tuotepäällikköä

Haluatko tehdä töitä markkinoiden kysytyimmän tuotteen parissa ja ansaita tavoitteidesi mukaisesti? Tuotepäällikkönä meillä teet asiakashankintaa aktiivisella, ahkeralla ja oma-aloitteisella työllä ja myyt tuotteitamme asiakkaille kotikäynneillä. Aiempi myyntikokemus on eduksi, mutta välttämättä sitä ei tarvitse – me annamme sinulle hyvän koulutuksen tehtävään ja tuotteisiimme. Sinun ei tarvitse olla erinomaisuuksien mestari, voit olla ihan tavallinen, reipas ja sinnikäs tekijä, joka uskoo ahkeraan työntekoon. Ennen kaikkea, olet hyvä tyyppi ja sinulla on vahva halu tehdä myyntiä ja tulosta. Voit olla joko tulevaisuuden lupaus tai jo kokenut konkari, motivaatiosi ja asenteesi ratkaisee.

Takuupalkan ja kannustavan provisiomallimme kautta pääset tienaamaan tavoitteidesi mukaisesti. Toivomme, että sinulla on ajokortti ja auto käytössäsi. Työskentelet Satakunnan alueella ja sinulle on tarjolla viihtyisä työtila toimipisteessämme Porissa sekä mukavan myyntitiimimme tuki tehtävään.

Haluatko mukaan menestystarinaamme ja työskentelemään huippuosaajien yhteisöön, jonne on aidosti hauska tulla aamulla töihin? Teemme intohimoisesti töitä, mutta vastapainona meillä on inhimillinen, rento ja huumorintajuinen työyhteisö. Jokainen meistä tekee merkityksellistä työtä ja pääsee loistamaan ja kehittymään omassa osaamisessaan. Osoittamalla potentiaalisi voit edetä meillä myös muihin tehtäviin, tarjoamme uusia työmahdollisuuksia sekä Suomessa että ulkomailla. Visor on luotettava ja vakavarainen työnantaja – liiketoimintamme on kasvanut vuosi vuodelta kannattavasti. Visiomme on olla paras ja halutuin, myös työnantajana.

Lähetä meille hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 6.2.2022, niin olemme sinuun yhteydessä. Palkkaamme henkilöt heti sopivien löydyttyä.

Lisätiedot:

Myyntipäällikkö Arttu Mäki-Arvela, 040 1216 737

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1553452
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pori